Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Horvátország vagy Bosznia-Herc...

Horvátország vagy Bosznia-Hercegovina?

Figyelt kérdés

Diplomával (szlavisztika) ott élés szempontjából melyik lenne jobb? Mindkét ország vonz, talán Bosznia jobban, csak nem tudom, mik lennének a lehetőségek. (Zágráb-Szarajevó, esetleg más városok)

Miket lehet tudni ezekről az országokról? Vélemények?

Melyiket válasszam, és miért? Vagy miért ne?

2015. júl. 11. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy napjainkra a háború idején telepített taposóaknák 95%-át dezaktiválták a nemzetközi szervezetek, tehát ilyen tekintetből Bosznia már nem veszélyes.

Viszont valóban, Horvátországban általában véve nagyobb az életszínvonal, és politikailag stabilabb, mint bármelyik ex-jugoszláv ország.

2015. júl. 12. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
De miért akarsz te egyáltalán ezekben az országokban élni?
2015. júl. 12. 11:34
 13/14 anonim válasza:
100%

Boszniába mind1 a diploma a fizud nehezen emelkedik netto 120 ezer fele, a 40 ezer forintos minimalberuk melett.. Nem mennek oda semikeppen Magyarországnak jópárszor szegényebb, tapasztalataim alapján.

Horvátország egyertelmuen nem amortizalodik a gazdaság...

Mar mar lassan-lasssan a magyar gazdasagot is lehagja. Hogy lehagyta az nem igaz elnek kinn ismerőseim diplomával es kereshetnek akármennyit ha a környéki boltba 450.- a kenyér.

2015. aug. 12. 07:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj mindkét országba, saját szemeddel nézd meg akár turistaként és azután dönts.

Ha mégsem tetszene, még akkor is van lehetőséged arra hogy hazamenj vagy másik országot válassz.

2015. szept. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!