Nyugaton mennyivel drágábbak az élelmiszerek, mint itthon?
9: Aha, szóval a joghurt és a saláta szemét kaja... értem.
Neked van igazad, bro.
A csomagolt felvágottak nem drágábbak ( pl szeletelt sonkák ) nem drágábbak. A tőkehúst pontosan nem tudom, mert azt ritkán veszek, de meg tudom nézni az árát, ha kell.
A csomagolt felvágottak drágábbnak tűnnek, de ez azért van mert ilyen ócó hulladék párizsit és hasonló szemeteket normálisabb helyeken egyáltalán nem árulnak.
"Aha, szóval a joghurt és a saláta szemét kaja."
A salata nem olcsobb, megnyugodhatsz. A joghurtbol is csak a legszarabb minoseg.
"Ha annyira olcsóság lenne, akkor a határ menti városok nagy bevásárlóközpontjainak parkolói nem lennének tele osztrák rendszámos kocsikkal szombatonként."
Persze, ez teljesen természetes 312 Ft-os euro mellett. Ha 250 lenne egy euro, a kutya nem jönne.
Az meg, hogy mi mennyivel olcsóbb, vagy drágább: ha a jelenlegi brutál áfolyamon számolsz, naná, hogy minden drágább Hegyeshalom szebbik felén.
Vita helyett csekkold le magad. Itt a lakhatástól az élelmiszerárakig mindent össze udsz hasonlítani az általad kiválasztott helyeken.
Általában drágább.
Viszont könnyebben meg tudod venni a béredből az élelmiszert. Nagyobb a vásárlóerőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!