Nemetorszagban sokkal dragabbak az elelmiszerek/tisztalkodo szerek/ruhazat mint itthon?
Figyelt kérdés
Kintre kaptam egy allasajanlatot. Ha alljak a szallast es az utat is, 250.000 300.000 Ft-ert megeri kimenni? Sosem voltam meg Nemet foldon.2014. máj. 15. 21:02
1/7 anonim válasza:
Ha nem kell szállást és rezsit fizetned, akkor ebből elég jól meglehet élni. Ha nem élsz nagy lábon. Az élelmiszerek többsége annyiba kerül, mint itthon. A ruhákat is megveheted olyan üzletben, ami nem drága. Igaz, hogy ott nincsnek kínai boltok.
2/7 anonim válasza:
Meg az emberek is több pénzt keresnek.
3/7 anonim válasza:
Ha a szállást és rezsit is állják,akkor kényelmesen el tudsz belőle lenni,még félre tenni is tudsz belőle.Csak a szolgáltatások amik jóval drágábbak mint itthon,fodrász,fogorvos stb.Aldi,lidl,dm ezek ugyan annyiba kerülnek,talán a húsfélék még amik drágábbak.
Sok sikert ha kimész,ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget,a mostani helyzetben...
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Azt hiszem belevagok.
2014. máj. 15. 21:55
5/7 anonim válasza:
Ha állják a szállást/rezsit, akkor menj ki, ez kellemes fizu, persze semmi extra, de kijössz belőle.
Ha nincs benne szállás, akkor gyorsan felejtsd el, az nagyon drága lehet, pláne nagy városban.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is vágj bele. Mit fogsz ott dolgozni?
7/7 A kérdező kommentje:
Csőszerelés. 9-10 euró lesz az órabérem, direkt kevesebb összeget kérdeztem, mint amennyit kapni fogok biztos ami biztos. (remélem) :)
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 16. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!