Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Háborúvá fajulhat a NATO-orosz...

Háborúvá fajulhat a NATO-orosz erőfitoktatás?

Figyelt kérdés

A NATO már azzal is számol, hogy Oroszország egy orosz határ menti orosz többségű lett vagy litván vagy észt települést foglal el, és ezzel teszi próbára, hogy mit válaszol a NATO.

Lengyelország és a Baltikum hadgyakorlatozik, Oroszország atomrakétákat visz pár helyre.

Lehetséges, hogy tényleg ki fog törni a háború?

Vagy Oroszország most csak azért csinálja ezt, mert a gazdaság recesszióba fog fordulni, a rubel a padlón van, és emelkedik a munkanélküliség?

2015. jún. 19. 12:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2015. jún. 19. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:
2015. jún. 19. 14:51
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

11-es. Had találjam ki:

-velünk ellentétben te aztán mocskosul tisztában a háttérhatalmak dolgaival.

-Jobbikos vagy

-mocskos libsik, mocskos nyugat, de ha leérecségiztél odamész dolgozni.

Hajrá...

2015. jún. 19. 15:03
 14/22 anonim ***** válasza:

14-es! Igen, én legalább tisztában vagyok a háttérhatalom fogalmával és dolgaival. Nem vagyok jobbikos. Ez nem pártfüggő, hanem értelemfüggő. :) A balliberális kormányok sajnos beengedték a multitőkét, és nem a magyar kis- és közepes vállalkozásokat segítették!

Ha fordítva történtek volna a dolgok, ma Magyarország sokkal erősebb lábakon állna, és magyar lábakon, nem pedig külföldiek lábán! Ugyanis, ha a külföldi cég talál egy olyan országot, ahol olcsóbb a munkaerő, mint Magyarországon, akkor őt nem fogja érdekelni, hogy hány magyar családot hagy itt munka nélkül, mert őt csak a haszon, az azonnal megtermelhető profit megszerzése érdekli! Ehhez, hogy mindezt felfogd, nem kell érettségi, csak egy kis magyar paraszti ész. :) Hajrá! :)

2015. jún. 19. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Inkább hagyjuk ezt az értelem dolgot. Mert aki karvalytőkézik, meg háttérhatalmazik, meg mocskosmultizik, annak ez elég kínos. Bár nem veszi úgyse észre.

Nem tudom te melyik világban élsz, de ahol én élek ott a (mocskos)multik adnak 5-800e/hó fizetést, cafetériát, céges autót, laptopot, stb-t. Ezzel biztos sok családot döntenek nyomorba, és ki kell üldözni innen őket. Gyurcsány kottájából játszanak!!!

2015. jún. 19. 15:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Azt a részt inkább már ne is fejtegessük hogy a magyar tőke (azaz a befektető) nyilván nem a hasznot nézi. Ő szociális alapon fektet be, hiszen neki a profit a borsodi kisgyermek jóllakott mosolya.
2015. jún. 19. 15:50
 17/22 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem kell háborútól tartani? És a Baltikumnak sem lesz baja? (vagyis nem járnak úgy mint Krím)
2015. jún. 19. 16:20
 18/22 anonim ***** válasza:
A Krím mindig is az oroszoké volt. Most csak visszavették, nehogy az usa a Krímre telepítse a fegyvereit, Oroszország hasába.
2015. jún. 19. 16:23
 19/22 A kérdező kommentje:
A baltiak is sokáig Oroszországhoz tartoztak.
2015. jún. 19. 16:25
 20/22 anonim ***** válasza:
A Krím 1783-tól 1945-ig az oroszoké volt. 1954-ben a II. világháború lezárásával került az ukránok fennhatásága alá. A Krím ma is oroszajkú nemzet, semmi köze az ukránokhoz.
2015. jún. 19. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!