Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nagyjából hány darab bevándorl...

Nagyjából hány darab bevándorló van most jelenleg Európában?

Figyelt kérdés

Bevándorló alatt értem mind a legális, mind az illegális bevándorlókat, illetve menekülteket, akik 1970 után érkeztek Európába.

Illetve értem alattuk azokat is, akiket még évekkel ezelőtt telepedtek le Svédországban, Norvégiában, vagy Németországban.

Valamint a számukat százezerre vagy millióra kerekítve adjátok meg, azaz nyilván nem a pontos számuk érdekel, hanem elég annyi is, hogy mondjuk "2,5 millió".

Ja, és megfelelő forrást is kérnék, hogy hihető legyen az adott, ne csak a számokkal dobálózzunk.

(Ui.: Ebbe a számba beletartozik a Magyarországra érkezettek száma is, de ettől függetlenül úgy éreztem, hogy inkább a külföldi politikába tartozik ez a téma, hiszen több országot is érint.)

2015. jún. 18. 19:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egy olyan 35-40 millió a reális, ha azokat is beleszámolod, akik 1970 óta érkeztek.
2015. jún. 18. 21:13
 22/25 A kérdező kommentje:
És ez a szám a libsiknek miért nem elég?
2015. jún. 18. 23:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Azt akarják hogy a maradék 500 millió is ide jöjjön?
2015. jún. 18. 23:01
 24/25 A kérdező kommentje:
Azt nem tudjátok, hogy melyik országban vannak a legtöbben, és ott hányan vannak?
2015. jún. 18. 23:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Franciaországban és Nagy-Britanniában vannnak a legtöbben, mind az össznépességhez viszonyított arányban, mint létszámbeli szempontból.
2015. jún. 18. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!