Izrael fogad be menekülteket?
legalábbis nem hallottunk még hírt róla.
pedig ők az 1. biztonságos ország ott a környéken
Ja, le is lettem pontozva, látszik hogy nem tudásra várnak itt a népek, csak szokás szerint zsidózni akarnak egy jót, én meg elrontottam a játékot:D
Egyébként amiről az első beszél, hogy zsidó származással befogadnak embereket.. Azok állampolgárságot kapnak, nem menekült státust. Nagyon nem ugyanaz a kettő.
"Tehát ha egy muzulmán áttér a zsidó vallásra, akkor korlátlanul letelepedhet?"
Persze. Örökre. Egy tömegsírban.
- A zsidók akik az országban letelepednek azok nem migránsok, nem menekültek bár vannak közöttük olyanok is mint pl. a volt Jugoszláviából érkezettek. Ezek külön menekült ellátást kapnak.
- Volt olyan 3év amikor több mint 1millóan ezért az államnak hitelt kellett felvennie.
- Az zsidók házastársainak legalább 30% nem zsidó, sőt muzulmán is van közöttük. Ők is kaptak állampolgárságot.
- Vannak illegális migránsok is. Egyedileg vizsgálják a befogadásra való jogosultságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!