Miért ilyen enyhe Izrael a palesztinokkal szemben?
a nemzetközi közvélemény miatt... lásd, hogy a mostani gázai beavatkozás is mekkora felháborodást váltott ki
az emberek 90 %-a egyoldalúan ismeri az arab-zsidó ellentétet, és meg van győződve arról, hogy mindenképp az araboknak van igaza
A cionistáknak az a hosszútávú érdeke, hogy a probléma fennmaradjon.
Egyrészt érdekük, hogy a világ nehezteljen a zsidókra.
Másrészt ha majd bevezetik a világkormányt, az emberekkel úgy lehet elfogadtatni többek között, hogy az ilyen konfliktusok végre megoldódnak. A világkormány majd seggbe rúgja Izraelt, a világ meg tapsol nekik.
"az emberek 90 %-a egyoldalúan ismeri az arab-zsidó ellentétet, és meg van győződve arról, hogy mindenképp az araboknak van igaza" - ez így van, és érdemes rajta elgondolkodni, hogy hogy lehetséges ez? A világsajtó 0.1% arab kézben van, és 60% zsidó kézben - akkor?
(#3 voltam.)
#4-ben egy kérdést tettem fel. Lepontozás helyett lehetett volna válaszolni rá...
"nem tudom, hogy lehet 0,1 %-a arab kézben, én facebookon naponta szembesülök Izraelt lejárató és palesztinokat dicsőítő cikkel, viszont elfogult zsidó cikket, miszerint ki kell irtani minden arabot, még soha nem olvastam" - pontosan erről van szó! Hogy lehet ez?
Izraelben is vannak keményvonalas, véresszájúak, ha ott élnél biztosan találkoznál durvább véleményekkel is.
Akkor ne keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!