Nagyjából hány darab bevándorló van most jelenleg Európában?
Bevándorló alatt értem mind a legális, mind az illegális bevándorlókat, illetve menekülteket, akik 1970 után érkeztek Európába.
Illetve értem alattuk azokat is, akiket még évekkel ezelőtt telepedtek le Svédországban, Norvégiában, vagy Németországban.
Valamint a számukat százezerre vagy millióra kerekítve adjátok meg, azaz nyilván nem a pontos számuk érdekel, hanem elég annyi is, hogy mondjuk "2,5 millió".
Ja, és megfelelő forrást is kérnék, hogy hihető legyen az adott, ne csak a számokkal dobálózzunk.
(Ui.: Ebbe a számba beletartozik a Magyarországra érkezettek száma is, de ettől függetlenül úgy éreztem, hogy inkább a külföldi politikába tartozik ez a téma, hiszen több országot is érint.)
Orbán Viktor 1970 után érkezett Euróbába egy észak-afrikai vagy kelet-ázsiai országból? Nem is tudtam.
Kérlek normális válaszokat adjatok. Tudom, hogy nem szeretitek Orbánt de nem kell mindig őt felhozni. Múltkor egy teljesen más külpolitikai kérdésnél is felhozták, és már kicsit kezdem unni. Amennyiben lehet, a kérdésre válaszoljatok, és kérnék hozzá egy hiteles és viszonylag elég friss forrást is.
"Orbán Viktor 1970 után érkezett Euróbába egy észak-afrikai vagy kelet-ázsiai országból? Nem is tudtam. "
Most már tudod. Konkrétan India és Pandzsab tartományból. Talán csak az évszám tér el egy kicsit.
A 7. válaszhoz kiegészítésként:
A Calais-i Angliába illegálisan belépni akaró, de európába már belépett emberek beleszámítanak? ÉS a belépett kilépett belépett emberek? (Görög-Macedón-Szerb-Magyar)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!