A liberálisok felelősek ezért a rossz helyzetért?
Én olvastam ezt a könyvet, igaz nem eredeti nyelven és nem is magyarul.
A könyv valóban, nem magukat a bevándorlókat hibáztatja, hanem próbál visszamenni a gyökerekhez, okokhoz.Azok pedig a liberálisok.
Az erősödő terrorizmusért, Charlie ügyért is követett módon a liberálisok felelősek.
Illetve, a rossz demográfiái mutatókban is oroszlánrészük van.
A legfőbb probléma, hogy az európaiak nem szülnek gyereket, emiatt a szabados, le_rom mentalitás miatt elveszítették a kötelességtudatukat, hogy megfelelő mennyiségű gyerekkel árasszák el az országukat, hogy lehessen tartani a gazdasági szintet, jólétet, működjön rendesen a nyugdíjellátó rendszer.
De, manapság szülni nem akarnak, de a jólét meg kell nekik és ez a baj.
Egy bevándorló, mondjuk egy algériai, aki egész más kultúrából származik, neki egy idegen környezetben felerősödik az indentitása, nem fog a helyét megtalálni.Arról, hogy ezt megteheti arról megint csak a túlzott szabadosság tehet.
"3-5 lenne az ideális, hogy tartani lehessen a szintet"
Neked hány van?
"A legfőbb probléma, hogy az európaiak nem szülnek gyereket, ..."
Miért melyik fejlett társadalomban szülnek? Komplett Dél-kelet Ázsia is bajban van, sőt a jól sikerült születés szabályozás óta még Kína is, ha valaki figyeli a híreket.
A szaporodási probléma csak tünet.
A modern világ alapvető problémája a kamat.
Eddig minden valamire való vallás és kultúra tiltotta.
A kereszténység is azóta engedi, mióta az itáliai bankárok bekönyölték a Medicsi családot a pápaságba, és bizniszegyházat csináltak belőle.
A kamat az, ami mesterségesen koncentrálja a vagyont mindenféle értéktermelés nélkül.
Kikényszeríti a materialista gondolkodásmódot, ami nem kedvező a gyermekvállaláshoz, mert önzővé teszi az embereket. Ha kiszámolják, hogy mennyibe van egy gyerek felmevelése gyorsan elpárolog a libidójuk...
A kamat koncepciója a legkárosabb szellemi termék, amit az emberiségre ráerőltettek.
A liberalizmus azt mondja: mindenki egyenlő jogokkal és kötelességekkel rendelkezik a társadalomban.
Aztán mond ilyet is: az én szabadságom addig terjed, amíg nem sérti a te szabadságodat.
Ezekből nem tudom hogyan tudja bárki is levezetni, hogy emiatt születik kevés gyerek... :-D
Azért születik kevés gyerek, mert a nők dolgoznak, karrier építenek, és ebbe nem fér bele, néhány év kihagyás az aktív korban.
Tehát inkább a szüfrazsettek a felelősek ezért, mint a liberálisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!