Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok felelősek ezért...

A liberálisok felelősek ezért a rossz helyzetért?

Figyelt kérdés

[link]

Én olvastam ezt a könyvet, igaz nem eredeti nyelven és nem is magyarul.

A könyv valóban, nem magukat a bevándorlókat hibáztatja, hanem próbál visszamenni a gyökerekhez, okokhoz.Azok pedig a liberálisok.

Az erősödő terrorizmusért, Charlie ügyért is követett módon a liberálisok felelősek.

Illetve, a rossz demográfiái mutatókban is oroszlánrészük van.

A legfőbb probléma, hogy az európaiak nem szülnek gyereket, emiatt a szabados, le_rom mentalitás miatt elveszítették a kötelességtudatukat, hogy megfelelő mennyiségű gyerekkel árasszák el az országukat, hogy lehessen tartani a gazdasági szintet, jólétet, működjön rendesen a nyugdíjellátó rendszer.

De, manapság szülni nem akarnak, de a jólét meg kell nekik és ez a baj.

Egy bevándorló, mondjuk egy algériai, aki egész más kultúrából származik, neki egy idegen környezetben felerősödik az indentitása, nem fog a helyét megtalálni.Arról, hogy ezt megteheti arról megint csak a túlzott szabadosság tehet.

2015. máj. 13. 18:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
61%
a komoniosták a felelelősek és a pusztito aki hatalma 8 évébe volt!! de orbán meg igérte megvéde a országot és nem hagy hogy menekül tábor lehesen a zország :))
2015. máj. 13. 18:18
 2/27 anonim ***** válasza:
76%
igen éjjen a csudálatos fidesz ésa jó viktor sokájig szeressük űt jó vezérünk
2015. máj. 13. 18:25
 3/27 anonim válasza:
37%
Modern tarsadalom,"Uj vilag" melyt csupan csak a materializmus hedonizmus vonza.Miert kellnek bevandorlok ? azert mert olcso munkaero(profit) az csak a penz(profit) szamit.Terroizmus ? akkar beszlhetunk szelsoball/jobb terrorizmusrol az terrozmimus ugy fog terjedni mint a gomba ebben az osszeomlo vilagban.
2015. máj. 13. 18:25
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Szülj akkor te helyettünk is. Senki nem fog vissza.
2015. máj. 13. 18:28
 5/27 anonim ***** válasza:
42%
Én úgy tudom, hogy már 5 éve keresztyín-konzervatív-nemzeti kormányunk van, aki régen hejretete, de javíts ki, ha tévedek.
2015. máj. 13. 18:41
 6/27 anonim ***** válasza:
78%

"A legfőbb probléma, hogy az európaiak nem szülnek gyereket, emiatt a szabados, le_rom mentalitás miatt elveszítették a kötelességtudatukat, hogy megfelelő mennyiségű gyerekkel árasszák el az országukat, hogy lehessen tartani a gazdasági szintet, jólétet, működjön rendesen a nyugdíjellátó rendszer."

Ha te komolyan azt hiszed, hogy 100 éve azért született 8 gyerek egy családban, mert akkor mindenki elkötelezett nemzeti orbánviktor-fan volt, akkor elég kevés eszed van.

2015. máj. 13. 18:44
 7/27 anonim ***** válasza:
54%
Gyurcsány a hibás! Meg a Bajnai!
2015. máj. 13. 18:45
 8/27 anonim ***** válasza:
80%

"európaiak nem szülnek gyereket, emiatt a szabados, le_rom mentalitás miatt elveszítették a kötelességtudatukat"

Csak a fasisztáknál kötelesség a szülés.

2015. máj. 13. 18:50
 9/27 anonim ***** válasza:
82%
5. igen, orbán tete hejre nagyón jól mondód :))
2015. máj. 13. 18:51
 10/27 ConnectCare ***** válasza:
93%

És arról is mi tehetünk, hogy ha esik az eső illetve ha nem esik meg baj ha van rajtunk sapka vagy ha nincs.

Szaporodnék én ezerrel vagy legalább örömmel tenném meg gyakran az ahhoz szükséges cselekménysort, de a mai tradicionálisan gyerekcsinálós korszakban lévő huszonévesként leginkább idióta tankönyvek felett gubbasztok, vizsgákra készülök, próbálok munkavállalókat meggyőzni, hogy tapasztalat nélkül is főnyeremény vagyok, az ingatlanpiacot, hogy az árak legyenek egyszer nekem is elfogadhatóak egy saját lakáshoz stb. és a potenciális anyukajelölttel majd találkozunk a vizsgaidőszak után, ha ő is ráér véletlenül. 30 felett meg egy gyereknek is örül már mindenki, a másodikat 35 körül már vagy akarják az emberek vagy nem. Ezért nem jön manapság az a 8-10 gyerek.

2015. máj. 13. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!