Tényleg ennyire rossz a helyzet Szerbiában?
A legnagyobb gond az,hogy itt nem nagyon van jövő...nagy a munkanélküliség,drágák a dolgok,kevés a fizetés,lemaradott az ország másikakhoz képest ...átlagban így van,de ez nem csak Szerbiában van,máshol is..
Pluszban azért elmondható,hogy a törvények,a hozzáállás sem igazán normálisak...ha hívod a mentősöket,akkor rákérdeznek,hogy milyen idős a személy,ha nagyon idős,akkor vagy ki sem hajlandók menni,vagy kimásznak 1 óra múlva(saját tapasztalat,hogy autóval 5 percre volt a mentőállomás,ők meg 1 óra alatt értek ki,úgy,hogy nem 1x lettek hívva...),az orvosi ellátás is ramaty,persze,ha privátul mész,akkor talán jobban rád figyelnek.Talán..itt is fontos a kor,és sajnos ez is saját tapasztalat.
De olyat is hallottam már,hogy még téged büntetnek meg azért,hogyha betörnek hozzád,és megpróbálod megvédeni magad.Mármint,ha elkapod a betörőt,és esetleg kárt teszel benne...mert ugye magadat véded,de magyarázhatod a törvénynek.
/engem is érdekelne a link/
Aki tud vagy akar az mesélhet még az országról. Érdekelnek az ilyen dolgok. :) üzenetben elküldtem a linket de ide is kirakom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!