Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A svédek miért nem tesznek...

A svédek miért nem tesznek valamit a féktelen és hálátlan bevándorlók ellen? Miért hagyják Svédországot tönkremenni?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kint élő magyar blogját, meg Svédországgal kapcsolatos híreket, és enyhén szólva nekem szorult össze a gyomrom és szörnyedtem el, hogy micsoda bűnözőfészket csinálnak a svédek a saját országukból.

Csak pár "gyöngyszem":

- Az országban történő nemi erőszak több mint 90%-át bevándorlók (afrikaiak, arabok) követik el.

- A skandináv közbiztonság már a múlté, betörések, rablások, késelések.

- Már a legapróbb településeken is a bolt előtt román meg bolgár koldusok vannak, a svéd hajléktalanokat elüldözte a bolgár-román koldusmaffia.

- Malmö tiszta gáz, vannak olyan negyedek, ahova még a mentősök sem mernek bemenni golyóálló ruha és kíséret nélkül.

- Sok városban egyes városnegyedeket átvettek a bevándorlók, arab TV adók, iszlám zene, az iskolákból elkergették a svéd gyerekeket, maradtak a bevándorlók gyerekei.

- Lezüllesztik a városokat, bántják a svédeket, erőszakosak és hálátlanok.

- A minap olvastam, hogy szíriai arabokat fogadtak be, akiknek az első dolguk az volt, hogy kiraboltak valami drága telefonos boltot.

- Egyre több a szociális hálón élősködő, akik csak azért vándorolnak be, hogy ne kelljen dolgozni, ezt bűnözéssel hálálják meg.

És még lehetne sorolni.

Én egyszerűen KÉPTELEN vagyok elhinni, hogy ez a svéd népet nem zavarja. A blogon azt írta az illető, hogy ott tilos a bevándorlókról rosszat mondani, mert őket "segíteni" kell.

Ennyire buták és naivak a svédek, hogy szó szerint hagyják az országukat lezülleni, tönkremenni, ahol majd nekik kel félniük az arab-afrikai-cigány bevándorlóktól?

Milyen dolog az, hogy egyes helyeken a bevándorlók miatt betiltották a svéd zászlót, vagy a svéd gyerekeket elüldözik az iskolából, mert azt a bevándorlók kisajátították.

Franciaország legalább tesz valamit ellene, Svédországban semmilyen intézkedés nem látszik.

Miért van ez? Nem provokálni akarok, de komolyan nem értem, hogyan lehet ezt mind elnézni.

Ráadásul Svédország átlagosan 130-150ezer bevándorlót fogad évente.

2015. máj. 7. 12:37
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Svédország már veszve van

https://www.youtube.com/watch?v=JTAH86qg4l8

2015. máj. 20. 19:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Svéd Bűnmegelőzési Nemzeti Tanács (Swedish National Council for Crime Prevention) jelentésében arra a következtetésre jutott, hogy az észak afrikából (Algéria, Marokkó, Líbia, Tunézia) bevándorolt emberek köréből 23x nagyobb az esélye annak, hogy nemierőszakot követ el, mint egy svéd ember.

Mit nem lehet ezen érteni, hogy ezek a harmadik világból bevándorolt emberek vademberek. Nincs rájuk szükség Európában. Van ép elég bajunk nélkülük is.

Amióta multikulturális országgá vált Svédország az ottani neoliberális agybutító médiának és a politikusoknak köszönhetően az erőszakos bűncselekmények száma 300%-al a nemierőszak pedig 1472%-al nőtt. Ez utóbbi a legmagasabbak közé tartozik a világon.

2015. júl. 22. 23:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Svédországban immár 55 életveszélyes migránsok által lelakott zóna van, ahova a svéd rendőrök is csak páncélozott erősítéssel mernek bemenni: https://www.youtube.com/watch?v=thXCb1VUBDg
2015. júl. 22. 23:58
 24/26 anonim ***** válasza:

Na meg az afgánok sem valók ide -

Mert rengeteg afgán is érkezik újabban

2015. dec. 26. 23:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Most a németeknél megy még ugyanez -

Aki nem jót mer mondani egyből lefasisztázzák

2015. dec. 26. 23:57
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert agymosott a svédek jó része, és ezért gyakorlatilag képtelenek (bizonyos dolgokban) reálisan gondolkodni. (az is közrejátszhat abban, hogy nem tudják kezelni a helyzetet, hogy a mai területére vonatkoztatva mindig is nemzetállam volt, gyakorlatilag kisebbségek nélkül) Amúgy a muzulmánok is agymosottak. Elég csak azt nézni, hogy miket művelnek (a nők járjanak fekete leplekben az ő éghajlatukon; öngyilkos merénylők; ami nincs benne a szent könyvükben, az veszélyes és tilos; népszerű a rokonházasság, mikor egyértelmű, hogy növeli a esélyét, hogy degenerált gyerekeik lesznek, stb.) Csak náluk "másfajta mosógépet használtak", mint a svédeknél.
2016. okt. 8. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!