Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A svédek miért nem tesznek...

A svédek miért nem tesznek valamit a féktelen és hálátlan bevándorlók ellen? Miért hagyják Svédországot tönkremenni?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kint élő magyar blogját, meg Svédországgal kapcsolatos híreket, és enyhén szólva nekem szorult össze a gyomrom és szörnyedtem el, hogy micsoda bűnözőfészket csinálnak a svédek a saját országukból.

Csak pár "gyöngyszem":

- Az országban történő nemi erőszak több mint 90%-át bevándorlók (afrikaiak, arabok) követik el.

- A skandináv közbiztonság már a múlté, betörések, rablások, késelések.

- Már a legapróbb településeken is a bolt előtt román meg bolgár koldusok vannak, a svéd hajléktalanokat elüldözte a bolgár-román koldusmaffia.

- Malmö tiszta gáz, vannak olyan negyedek, ahova még a mentősök sem mernek bemenni golyóálló ruha és kíséret nélkül.

- Sok városban egyes városnegyedeket átvettek a bevándorlók, arab TV adók, iszlám zene, az iskolákból elkergették a svéd gyerekeket, maradtak a bevándorlók gyerekei.

- Lezüllesztik a városokat, bántják a svédeket, erőszakosak és hálátlanok.

- A minap olvastam, hogy szíriai arabokat fogadtak be, akiknek az első dolguk az volt, hogy kiraboltak valami drága telefonos boltot.

- Egyre több a szociális hálón élősködő, akik csak azért vándorolnak be, hogy ne kelljen dolgozni, ezt bűnözéssel hálálják meg.

És még lehetne sorolni.

Én egyszerűen KÉPTELEN vagyok elhinni, hogy ez a svéd népet nem zavarja. A blogon azt írta az illető, hogy ott tilos a bevándorlókról rosszat mondani, mert őket "segíteni" kell.

Ennyire buták és naivak a svédek, hogy szó szerint hagyják az országukat lezülleni, tönkremenni, ahol majd nekik kel félniük az arab-afrikai-cigány bevándorlóktól?

Milyen dolog az, hogy egyes helyeken a bevándorlók miatt betiltották a svéd zászlót, vagy a svéd gyerekeket elüldözik az iskolából, mert azt a bevándorlók kisajátították.

Franciaország legalább tesz valamit ellene, Svédországban semmilyen intézkedés nem látszik.

Miért van ez? Nem provokálni akarok, de komolyan nem értem, hogyan lehet ezt mind elnézni.

Ráadásul Svédország átlagosan 130-150ezer bevándorlót fogad évente.

2015. máj. 7. 12:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Svédország nehezen érthető magyar vagy kelet európai szemmel. Sok írás született már a témában, de ki is lehet szaladni pl. Malmöbe fapados repülővel: tényleg tragikus a helyzet, mintha egyiptomban járnál. Született svédet malmöben már nem igen látni.

Rendkívül naívak, ezért ha valaki elhiteti a hatóságokkal, hogy üldözött vagy háború elől menekül, akkor az élete végéig lakhatást és komoly segélyt kap és csak akkor rakják ki, ha ismételten súlyos bűncselekményeket követ el. És kb. mindenkinek elhiszik, hogy háború elől menekül.

Ugyanakkor a büntető törvénykövet nem aktualizálták a bevándorlással párhuzamosan: a fegyveres rablások/nemi erőszakok 95+%-át arabok és szerecsenek követik el svédeken, a büntetési tétel -ha egyáltalán elkapják az elkövetőt- meg egy vicc és az első ügynél még ki sem utasítják a menekültet.

Az, hogy mi lesz a vége, borítékolható: a muszlimok hamarosan átveszik a hatalmat papíron is és a megmaradt keresztényeket elüldözik.

Kb. minden józan svéd érzi, hogy nem jó a bevándorlás, de olyanná lett alakítva a közbeszéd, hogy a témát még csak fel sem szabad vetni.

2015. máj. 8. 12:05
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát én nem hiszem, hogy 10 év múlva Németországból menekülni fognak a németek. Ott korán sem ilyen tragikus a helyzet.
2015. máj. 8. 14:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

1.Vigyázni kell a "kint élő magyarok" véleménnynyilvánításaival. Az érdekviszonyok jócskán befolyásolhatják.

Attól még lehet alapja.

2.Az is teljesen igaz, hogy a közvélemény nagyon befolyásolható. Használják is, hogy minden csoport a saját célját elérje.

3.Akkor mi volt a Wilhelm Fruzsinával?Egyrészt sajnálták rá a pénzt, a nagynénje ellenére; másrészt akkor a svédek nem tartják a magyarokat magukhoz képest szegénynek, ha kierőltették a magyar anyagiak biztosítását.Érdekes, nem?

2015. máj. 9. 01:41
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: a svéd logika nehezen érthető meg magyar szemmel.

A harmadik világbeli menekülteket azért fogadják be és adnak nekik lakhatást/támogatást bemondásra, mert szerintünk segítségre szorulnak.

Míg ha magyarként vagy más európaiként nem dolgozol, akkor 3 hónap múlva visszapaterolnak és persze semmilyen támogatást nem kapsz.

2015. máj. 9. 11:25
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez a videó "Svéd"országban készült:

https://www.youtube.com/watch?v=3Lh8FHMmVPQ

1:03-től 1:11-ig a svéd nemzeti himnusz.....

2015. máj. 9. 14:32
 16/26 anonim ***** válasza:

15-ős vagyok:

Ja, elfelejtettem.

"Svéd"országban az van amit a fekete és az arab emberecskék mondanak.....svédek, kik? :)

2015. máj. 9. 14:33
 17/26 anonim ***** válasza:

Kedves 14/es Barbika77; ha nehezen is érthető a svéd logika, gondolom, megpróbálnánk. Kellő részletek ismeretében talán közelebb jutnánk, mint most vagyunk.

Szóval, hogy is van ez?

Pl. a Wilhelm Fruzsinával.A nagynénje dolgozott, egyedüli hozzátartozó volt, a magyarországi gyámja nem akarta visszafogadni, ha jól emlékszem.

Nem volt más választása, mint a nagynénjével maradni. Még valahogy dolgozni is tud, ha jól értettem.

Szóval a svédek szerint talán nem volt elég kiszolgáltatott? Vagy a svédek szerint jobb lett volna neki valamilye nem családi közösségben?

Csak szeretném -gondolom más is- megérteni a svéd logikát.

Vagy nincs náluk külön, személyre szóló egyszeri kivétel tétel?

Talán könnyebb lenne megérteni,ha hallanánk egy olyan példát, hogy a Fruzsina esetében mi kellett volna,hogy más legyen, amikor a svédek -a saját logikájuk szerint- nem akarták volna kitoloncolni.

Mellesleg máshol, pl. a Nobel díj bizottsági tagok lemondásaikor teljesen érthető, amikor megmagyarázzák,hogy miért nem akarnak pont akkor részt venni a munkában.Biztos, hogy tényleg annyira más a logikájuk?

2015. máj. 9. 16:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Fruzsinával a képlet egyszerű: ellátásra szorul, amit a származási országában meg tud kapni, ezért küldik vissza. Ha etióp/szomáliai/szír lenne, akkor befogadnák és ellátnák.

A fenti youtube videoban szereplő szőke csajszit azóta egy szerecsen megerőszakolta és megölte.

2015. máj. 9. 22:19
 19/26 anonim ***** válasza:

A "képlet" addíg egyszerű, amíg az embert kihagyjuk belőle.

Ezek szerint a svéd nem cselekvő nyelv, hanem inkább tárgycentrikus?

Szerencsére a képlet megoldódott, megoldották a magyarok a svédek logikája szerint...

2015. máj. 9. 22:45
 20/26 anonim válasza:
0%
Ne gondolja senki azt hogy csak Svédországot lepik el a menekültek, ez megy egész Nyugat Europában és ez fog megtörténni Magyarországon is. [link]
2015. máj. 20. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!