Hogy lehet egy ilyen gazdag, sikeres, jóléti, nyugati államban mint Írország nagyobb a munkanélküliség mint itthon?
Na most akkor melyik a jobb?
Dolgozik, kapál, robotol, napszámos napi 16 órában mindenki, és Juhéé, nincs "munkanélküliség".
Vagy ugyanazt a munkát megcsinálja az emberek 2%-a traktorokkal és gépekkel, a többinek meg van ideje tanulni, hasznosabb dologgal foglalkozni.
Azért álljon meg a fáklyásmenet, a wikipédiánál a legfrissebb kép az unemployment címszónál ez: [link]
és ez is 2010-es adat, amúgy meg ha simán képet linkelsz illene hozzátenni, hogy honnan szeted és mikori főleg ha nincs ráírva. Amúgy nem vettem észre, hogy jobban állna az ország attól, hogy közmunkások ezrei járnak naponta szotyizni.
>> ilyen gazdag, sikeres, jóléti, nyugati..
Ebből talán a nyugati passzol... Írország mindig is éhenkórász, nyomorult állam volt, a lakosság háromnegyede az éhség miatt vándorolt ki. Az 1990-es években volt egy kis informatika-korszak, de az is hamar kifulladt.
"Kíváncsi vagyok, hogy mekkora lenne Magyarországon a tényleges munkanélküliség, ha nem lennének közmunkások"
én meg arra lennék kíváncsi ha nem lenne közmunkaprogram, akkor hol dolgoznának...
mert szerintem sehol, felesleges démonizálni a közmunkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!