Dél-Olaszország vagy Magyarország fejletlenebb gazdaságilag?
Abban, hogy kilépsz az utcára és nem kell félned, hogy leszúrnak, lelőnek, elrabolnak, hogy ne dzsavel feléd egy csapat macskaméretű patkány, hogy az autósok megállnak a piros lámpánál, nem terjeg az utcán a bűz, ritkán van áramszünet.
Nápolyban a felsoroltakkal számolni kell, a patkánytól kezdve a gyakori áramszünetig...
Nápoly valóban durva, de azért más helyek is Dél Olaszországban.
Egyébként vicces, de én pl. Nápolyt semmivel sem tartottam koszosabbnak, mint mondjuk Chivagot, vagy New Yorkot, ahol mondjuk az USÁban hűde nagy jólét van. Szóval ez a megítélés az emberek beállítottságától si függ, meg persze hogy elviszik-e a szemetet (amikor ott jártam nemigen)
De összességében lehet hogy mondjuk több a GDP (nemtom, utána kéne nézni) v vmilyen mutató
Azért vannak ott komoly bankok, vállalatok, a földművelés és a ipar is jobban működik mint nálunk, hát még a turizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!