Mi lesz Európából?
Egyszerűen szörnyű.
Tele van UK,Franciaország,Belgium,Hollandia,Svédország muzulmán bevándorlóval,akik egyre többen és többen vannak,egyre több kapja meg közülük az állampolgárságot.
Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni ? Tragikus,hogy a csökkenő népességet nem gyerekvállalási kedv népszerűsítésével,hanem bevándorlókkal oldották meg...
Arra nem gondoltak,hogy a mostani munkák felét úgyis gépek fogják végezni,ezért nem lesz szükség akkora lakosságra Európában ? Továbbá semmi nem tiltja nekik,hogy pártot alapítsanak,stb..
Ha egyszer többségbe kerülnek egy országban,akkor lesz nemulass a véleményem szerint.
Mikor kapnak észbe a politikusok? Folyton jelentik ki,hogy a multikulturális modell megbukott,de semmit nem tesznek elllene. Vagy már nem is tudnak?
Svédországban évente 100.000 muzulmán bevándorló érkezik. A múltkor kijelentették,nem számít,hogy nincs rá pénz,majd kerítenek valahonnét.
Szerintem Svédország lesz az első,amelyik néhány éven belül megszűnik,mint "Svédország". Az a szerencséjük a svédeknek,hogy lesz hova átköltözniük,mivel van 3 másik szinte ugyanolyan gondolkodású és kultúrájú nép ( finnek,norvégok,dánok) És e 3 országban elhanyagolható a muzulmánok aránya. Mi lesz a többi európai országgal ahol muzulmánok élnek ? átköltöztetik őket Svédországba ? Nekem ilyesmi is az eszembe jutott.
"Szerintem meg neked magas az, h két vallás ELFÉR egymás mellett. Csak a hozzád hasonlóak nem tudják megemészteni, h más gondolkodású emberek is vannak a világon."
Ahha ,értem. Szóval ha szerinted elfér egymás mellett kettő vallás,akkor miért nem élnek együtt a többi emberrel ? Miért hoznak létre maguknak KÜLÖN KERÜLETEKET,ahol élnek ? ha elfér a vallás egymás mellett,adj már erre értelmes magyarázatot,ha megkérhetlek! És ne ítélj egy kijelentésem alapján.

# 11
"Szóval ha szerinted elfér egymás mellett kettő vallás,akkor miért nem élnek együtt a többi emberrel ? Miért hoznak létre maguknak KÜLÖN KERÜLETEKET,ahol élnek ?"
Te szerencsétlen, mond már el, h szerinted hol élnek Európában külön kerületekben a vallásos emberek?

Én annyira azért nem látom sötétnek a helyzetet, az emberek nem hülyék.
Nézd meg Franciaországot, már a 2. vagy 3. legerősebb párt a Francia Nemzeti Front, ami kimondottan bevándorlás ellenes, és az igazi franciákat részesítenék előnyben. Olvastam, hogy a német Pegida mozgalom, mely hasonlóan bevándorlás ellenes, párttá alakul, legalábbis folyamatban van. Angliában is erősödik az UKIP, Németország meg a kanadai/ausztrál típusú bevándorlási rendszert veszi át, nézni fogják a végzettséget, a nyelvet, stb, és aki elhasal, az mehet vissza a fenébe.
Norvégiával és Svédországgal az a probléma, hogy túlságosan engedékenyek, liberálisok. Svédország menthetetlen, ez tény. Norvégia talán nem, meglátjuk. De Franciaország, Németország és Anglia kezd magához térni, nem hiába erősödnek a szélsőségesek. Az Európai Parlamenti választásokat pl a Francia Nemzeti Front nyerte meg. Ha ez így folytatódik, nem adok 10 évet, és a szélsőségesek fognak kormányozni, de remélem gatyába rázzák Európát.
Svájc jól halad, ott a mecsetépítést is betiltották, aki bűnözik, azt minden körítés nélkül kidobják az országból.
"Te szerencsétlen, mond már el, h szerinted hol élnek Európában külön kerületekben a vallásos emberek?"
Hallottál már Bécs X.kerületéről ? Török kerület,még a bécsi emberek sem teszik már be oda a lábukat évek óta!
De egy kis ízelítő Angliából :

"Hallottál már Bécs X.kerületéről ? Török kerület,még a bécsi emberek sem teszik már be oda a lábukat évek óta! "
Bécsben lakok.
A 10. kerületben a lakosság kb 20%-a nem osztrák.
És tudod mi a 3 legnagyobb nemzetiségi csoport a 10. kerületben, sorrendben?
1. Szerbek
2. Törökök
3. Magyarok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!