Az ukránokat mért nem szólítják fel sosem a nyugatiak a tűzszünet betartására?
7-es
>> az amerikaiak eddig merre vitték a demokráciát és szabadságot...
Tényleg... Líbiába, Szíriába, Irakba - amióta az amerikaiak elvitték oda a szabadságot, azóta ott pokol lett az élet. Ghadaffi, Asszad vagy Szaddam Husszein idején sokkal jobb volt ott az élet. Most már huzamosan pokol.
9: Azt nem is neked mondtam, hanem a kurucozó kollégának, akinek ennyiben ki is merült az érvelése.
11: Ma ilyen napot tartunk, hogy senki nem érti a cinizmust/szarkazmust? Nem komolyan mondtam, hogy demokráciát vittek... Csak mostanában az amerikaiak terület és olajszerzését jellemzően így hívják.
'Ghadaffi, Asszad vagy Szaddam Husszein idején sokkal jobb volt ott az élet.'
Kadhafit, Asszadot még megértem, na de Szaddamot?
Szaddam alatt Irak híres volt az alapvető emberi jogok megsértésében-mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a jogok mániása-, hogy csak a Halabjai gáztámadást említsem, + egy csomó más felekezethez tartozó ember üldözését. Na de olyan jó volt az ottaniaknak Szadi idején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!