Az ukránokat mért nem szólítják fel sosem a nyugatiak a
tűzszünet betartására?
Most az fáj hogy nem tartják be a tűzszünetet egyoldalúan és lövetik szitává magukat? Növessz agyat fidelító.
2015. febr. 20. 17:53
2/14 A kérdező kommentje:
az zavar hogy ha ketten nem tartanak be valamit akkor mindig egyik fél a hibás a másik meg nem.egyébként nem vagyok fideszes te agyatlan életforma. meg a 40%oddal nehogy már te osszad itt az észt.ebből is látszik milyen hasznosak a válaszaid.piros kezet tőlem is megkapod.
Mert hivatalosan az ukránok soha nem szegték meg a tűzszüneti megállapodást. Ha mégis beismerték volna, akkor egyértelmű, hogy felszólították volna. De senki nem szeretne Putyinnak muníciót adni a tárgyalóasztalnál.
2015. febr. 20. 18:02
4/14 A kérdező kommentje:
de megszegték mivel debaltseve szakadár terület és nem vonultak ki önként.
a mai napig lövik donyecket is.csak nem megint a szakadárok lövik magukat?
jah meg hülyék lennének ők megszegni az orosz haderő jóval komolyabb. Nekik a béke az érdekük míg az oroszoknak a háború. Jaj tudom a kurutty mást mond, de hát a logika nem az erősségük, a hazudozás meg a fröcsögés annál inkább.
2015. febr. 20. 18:04
6/14 A kérdező kommentje:
ha békét akarna engedné elszakadni a 2 megyét.még jó hogy nincs atomfegyverük.ezek már ensz békefentartókat akarnak berántani.ez a béke...inkább harmadik világháború.nyíltan bekéne hívni az amerikai hadsereget nem?porosenko békéjét nehéztüzérséggel osztogatja.
4: Azt egy szóval sem mondtam, hogy nem szegték meg. Óh, dehogynem... Csak hivatalosan nem ismerték be.
5: Tudod, élnek ebben az országban olyan emberek is, akik nem csak magyarul beszélnek, így képesek más híroldalakról is tájékozódni. Meglepődnél, ha látnád mi folyik ott valójában. A kuckuruc nagy részét szerintem nem is írja le.
Egyébként hasonlítsd össze, hogy az Oroszok az elmúlt 25 évben hol és mennyit háborúztak illetve, hogy az amerikaiak eddig merre vitték a demokráciát és szabadságot.
2015. febr. 20. 18:11
8/14 A kérdező kommentje:
de ez a fegyverrel a békéért mozgalom nagyon népszerű az ostobák közt.
9/14 A kérdező kommentje:
én független helyekről tájékozódom.sok helyi lakos videóját amin látni hogy lövik donyecket nehéz félre magyarázni.porosenko szerint magukat lövik.ukrán ellenőrzésű területekről:) nem kell ahhoz egyik oldalt sem pártolni hogy józan esze legyen valakinek.
Kedves kérdező.
Engem miért nem szólítanak fel arra hogy ne verjem az asszonyt?
..na jó nem vagyok nős, de akkor is...?
2015. febr. 20. 19:19
Kapcsolódó kérdések: