Hitler miért nem alakított ki jó kapcsolatot Nagy-Britanniával, mielőtt megkezdte a keleti terjeszkedést?
Németország NEM terjeszkedést indított meg kelet felé!
Érdemes tudni, hogy a lengyelországi intervenciót egy német -lengyel népi konfliktus előzte meg, s ott mészároltak le több ezer német nőt és gyereket!
Mikor Hitler megtámadta a lengyeleket, előtte felszólította őket a bocsánat-kérésre. Majdnem hogy képen röhögés volt a válasz...
Arról ne is beszéljünk, hogy ki kereste a konfliktust, ugyanis erre hadat üzent Nagy-Britannia és Franciaország Németországnak, mert féltették az írhájukat. Hitler sosem akarta megtámadni a nyugati szomszédait, germán testvéreit látta bennük. Arról nem is beszélve, hogy a német katonai sikerektől a roh**dék Churchill beparázott, szövetségre lépett a szovjetekkel, erről értesült a német hírszerzés, s a hátba támadás megelőzése céljából arra kényszerültek, hogy felrúgják a Molotov -Ribbentrop (GERMÁN -SZLÁV!!) megnemtamadási egyezményt!
ERGO, HA ITT VALAKI HÁBORÚS BŰNÖS, AKKOR CHURCHILL ÉS A PEREPUTTYA, MERT HA AZ ANGOL NEM JÁTSZOTTA VOLNA A F**SZAGYEREKET.
Hitlert Nobe béke-díjra jelülték és a Time magazin az év emberének is választotta 1939-ben.
Egy darabig el lehet játszani azt, hogy egyesével levadászod a nálad gyengébbeket, de előbb-utóbb összefognak ellened a potenciális áldozataid, és akkor te húzod a rövidebbet.
Így volt ez a náci Németországgal is.
Én vagyok a 4-es válaszoló, aki lepontozott, az esetleg mondja meg hogy miért tette ezt, mi az, ami nem igaz a leírtakból?
Esetleg csak az 5-öshöz hasonlóan, mérsékelt a tudásotok történelemből?
Ja, a rohadt angolok a hibásak a világháborúért, mert megvédték a szövetségesüket.
Hitler dicsőítése történelem hamisítás, nem pedig a történelem tudás hiánya!
Éltem akkor, és tudom, hogy a nyilasokon kívül senki nem szimpatizált Hitlerrel.
4-es válaszoló! Nem én pontoztalak le (én az érvek, a vita embere vagyok, nem az ítélkezésé), de úgy gondolom köze lehet a "német -lengyel népi konfliktus"-hoz.
Ha lett volna ilyen (volt?), akkor nem lett volna szükség a gleiwitzi incidensre. Enélkül is meg lett volna a casus belli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!