Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nincsen enyhén félreértelmezve...

Nincsen enyhén félreértelmezve a sajtószabadság Európában?

Figyelt kérdés

Én nem igazán értem hogy miért nevezhető az sajtószabadságnak hogy ezekkel a Mohamed karikatúrákkal sok millió ember vallását sértik meg mellesleg a világ leglobbanékonyabb terrorszervezeteit provokálják vele aztán csodálkoznak hogy elgurul a gyógyszerük...

Mellesleg elképesztő felelőtlenségnek tartom hogy néhány "újságíró" bohóckodása miatt ártatlan embereknek, rendőröknek kell meghalnia és egy egész országnak rettegésben élnie most. Nem lenne jobb békén hagyni egymást amúgy is tudjuk hogy milyen feszült a helyzet az al-kaidával meg az iszlám állammal minek olajat önteni a tűzre?

2015. jan. 12. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Nincs. Pontosan ez a sajtószabadság. Nem tetszik? Ez van.

Nem csodálkoztak, hogy elgurult a gyógyszerük. Tudjuk, milyenek a muszlimok. 9/11, a dán rajzoló miatti gyújtogatások, stb.

normális: "Ez sértő, panaszt teszek"

muszlim: "Ez sértő, megölök annyi embert, amennyit csak tudok"

És én is felelőtlenségnek tartom. Bérelniük kellett volna őröket.

Nem lenne jobb békén hagyni egymást. A muszlimokra nyomást kell gyakorolni, hogy megreformálják a vallásukat. Egy középkori vallás nem való a mai világba. Nem normális az, amit ott megy. És nem marad ott. Lassú folyamat ugyan, de vannak eredmények. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e véghezvinni egy muszlim reformációt, mielőtt ráteszik a kezüket egy atombombára, és felrobbantanak néhány várost. Mert akkor az USA odamegy és radioaktív sivataggá változtatja a Közel-Keletet. De ők örülni fognak, mert azt hiszik a mennybe mennek...

2015. jan. 12. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Te nagyonhülye, a Charlie Hebdoban volt zsidó karikatúra is. :-) "

Te nagyonhülye, én nem zsidó karikatúrát írtam :P

Az inkább dícsérte őket mint erős kéz.

2015. jan. 12. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Tudtommal Európában vagyunk és nem akármelyik kib..szott muszlim országban. Addig még oké hogy saját országukban saját vallásuk alapján elítélnek valakit, de egy Európai kultúrától totál eltérő, ahhoz alkalmazkodni véletlenül sem akaró vallási réteget be se kellene engedni az országba.

Alapvetően ilyen "provokáció" alapján a fél világot ki lehetne irtani. De szerintem gáz az, hogy Európában emberek halhatnak meg egy alapvetően nem odatartozó vallás fanatikusai miatt. Alapvetően ilyennek akkor sem lenne szabad megtörténnie ha mindenki a szent könyvükkel törölné a seggét.

Ráadásul ne legyünk már képmutatóak, hogy "jajj megsértik a vallásukat"...Ha zsidók vallási alapon disznóként megkülönböztethetik a gójokat, és Közel keletre utaznak az európai muszlimok, azért hogy keresztényeket gyilkoljanak, akkor ne az legyen már a legjobban elítélendő hogy valaki egy karikatúrát készít egy amúgy sem őrjítően nagy példányszámú szatirikus lapban.

2015. jan. 12. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:

# 12/13 Időpont ma 21:09

Jaaa persze, biztos nem erre gondoltál, ááá... persze :-) Hiszem, ha hülye leszek.

2015. jan. 12. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!