Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha sajtószabadság van akkor...

Ha sajtószabadság van akkor miért büntetik a holokauszttagadást?

2013. szept. 11. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Minden olyasmit büntetnek ami a zsidók érdekeivel ütközik. Ez minden más egyéb jogot felülír.
2013. szept. 11. 20:28
 2/16 A kérdező kommentje:
*szólásszabadság
2013. szept. 11. 20:29
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Mert egyeseket ez súlyosan megsérthet.
2013. szept. 11. 20:32
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Mert a szólásszabadság addig tart, amíg a szabadságod mást nem sért súlyosan. Ahogy a testmozgáshoz való jogod se engedi meg, hogy arcon vágj akárkit, csak mert te azt boxkesztyűben tennéd.
2013. szept. 11. 20:33
 5/16 anonim ***** válasza:
37%

Az USA-ban nem tilos.

Talán az egyetlen ország ahol komolyan veszik a szólásszabadságot.

Európa meg olyan, mintha inkvizíció lenne.

A politikai korrektséget is nagyon komolyan veszik.

2013. szept. 11. 20:38
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Mert benne van a BTKban.
2013. szept. 11. 20:39
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
5/7. Téged kellene megbüntetni. A cigányok is emberek. Nem állatok, akiket irtani kell.
2013. szept. 11. 21:01
 8/16 rajcziz ***** válasza:
42%
Én sem értem. Szerintem az emberi hülyeséget tényleg nem kellene büntetni.
2013. szept. 11. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:

A probléma ott kezdődik, hogy az a fogalom, mint holokauszttagadás egy hülyeség. Senki sem tagadja a holokausztot. Azt vitatják, hogy úgy történt és olyan áldozatszámmal, mint amit állítanak.

A szabadság jogokat, meg összes ilyen liberális állatságot ne keverjük már ide. Ha é úgy gondolom valamiről, hogy úgy történt, más szerint meg nem úgy történt, attól még ő nem fogja sérteni nekem semmiféle szabadság jogomat.

Egyszerűen arról van szó, hogy van, amit szabad és van, amit nem. Nem bonyolult.

2013. szept. 11. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:
30%

"5/7. Téged kellene megbüntetni. A cigányok is emberek. Nem állatok, akiket irtani kell."

Ne hazudj!

[link]

"Az ember (latinul: Homo) társadalmi lény; közösen végzett munka, a tagolt beszéd és gondolkodás jellemzi. "

2013. szept. 11. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!