A Youtube kommunista?
a kalsnyikov energia itallal és a heinekennel?
és hollywood? [link]
köze van ehez izraelnek? mert régebben íták a kurucinón hogy a kommunizmus izraeli találmány
a vaskereszttel semmi baj nincs, az nem a nácizmus jelképe, jóval előtte is volt már mint kitüntetés...
amugy ezen a youtubeson behalok.. xD
néha nevetségessé teszi magát a kurucinfo...
amugy tényleg van benne vmi h eléggé necces ien üditöt kiadni...
de az h izraeli találmány a kommunizmus... ez is már olyan hogy keressünk a történelemben bünöket, kenjük rá vkire...(nem mintha a kommunizmus bün lenne, legjobb államforma lenne h ha ki lehetne vitelezni 2nél több emberre...)
Lehet h a kuruc túloz de azért ilyen üdítőt kidobni elég gáz!
Elég sokan élnek még azok közül, akiknek kötelező gyásznapot írtak elő, csak azért mert "leó" beteg volt, és a vörös csillag, kalasnyikov erre erősen emlékeztethet. De kérdem én, hogy ha ez le van sz*rva, akkor ugyanlyen alapon a holokauszttal is lehetne viccelődni.
A YouTube kommunista? Nézz körül, mennyi náci kommentelő van fent, becenevükben az elmaradhatatlan 14 és 88 számokkal. Senki nem tiltja le a profiljukat. Na, ennyire kommunista a YouTube:
A kurucos cikk írója meg egy kis lihegő nyilas pincsi. Az ilyenek mindent a végletekig eltúloznak, csak hogy jófiúnak tartsák őket a csapatban.
akkor én most csinálhatok olyan energia italt ami piros alapon horogkeresztet ábrázol mert az egy ősi hindu jel?
mellé meg egy vaskeresztet mert amikor a németek indiába mentek 1600 környékén már létezett ez a kitüntetés
van képed partizaninfot linkelni még? képzeld én sem bíorm a kurucot, de a partizán aztán mindennek a legalja.
veled együtt.
Youtube = Google.
Hát nemtom... google nem tűnik nagyon komcsinak :D
Amúgy nem kibas zottul ku rvára mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!