A Youtube kommunista?
a kalsnyikov energia itallal és a heinekennel?
és hollywood? [link]
köze van ehez izraelnek? mert régebben íták a kurucinón hogy a kommunizmus izraeli találmány
Hülyeség mindenbe belemesélni az ilyeneket... Egy szimbólumnak ezerféle jelentése lehet; a Heineken sem kommunista sör, csak mert rajta van egy piros csillag.
Baromság az egész, ha most én piros csillagot rajzolok, akkor én máris kommunistának számítok? Ugyan már...
Azon a youtubes képen jót röhögtem. Lehet ember ennyire paranoiás? :D A kuruc.info már önmaga paródiája, aki ezeket komolyan veszi az hülye.
Izraelnek meg mindenhez köze van, ő miattuk van a globális felmelegedés is, nem tudtad? (forrás: kuruc.info)
He? Ez most egy komoly kérdés? Szerinted a sok antikommunista, meg szélső nacionalista hova teszi fel a videóit?
Kommunizmus izraeli találmány? Ezt a baromságot írták? Röviddel Izrael megalakulása után a szovjetek már az arabokat támogatták, mert Izrael nem "lépett a Kommunizmus útjára". Szóval marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!