Mennyivel jobb Lengyelországban élni, mint itthon?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 14:46
11/15 anonim válasza:
Semennyivel, ezt biztos forrásból tudom. Lengyelországból sokkal többen vándoroltak ki arányaiban, és ott van az egész EU-ban a legkevesebb 1 főre jutó orvos.
12/15 anonim válasza:
#11: Nagy ívben teszek jelenleg az egy főre jutó orvosok számára, talán majd ha 60 éves elmúltam érdekelni fog.
De akkor sorolom az előnyöket még biztosabb forrásból, mert saját magamtól:
- stabil adórendszer (pld évek óta 23% ÁFA)
- olcsóbb élelmiszerek,
- olcsóbb távkölési szolgáltatások
- kellemesebb nyarak, kevésbé durva kánikulák
És nem utolsósorban:
- igazi demokrácia, stabil alkotmánnyal, ortodox gazdaságpolitikával !
13/15 anonim válasza:
közöld magaddal azt is öcsi, hogy az "óccó" élelmiszerek hatására hány évvel fogsz kevesebbet élni, mint genetikád engedné
15/15 anonim válasza:
Nagyjából olyan az élet, mint itthon. Nem mindegy, hogy hova mész természetesen, viszont Lengyelországban általánosan sokkal kedvesebbek és barátságosabbak az emberek. Nincs az az állandó, megállás nélküli rohanás. Nagyon vallásos nemzet és ez egyszerűen meglátszik az egész társadalomban is. Nyugalmat áraszt, legalábbis azok a helyek, amelyeken jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!