"Annyi a különbség, hogy az IDF lehetőségei között mindent megtesz (ami elég nehéz, mert a hamasz végletekig kihasználja a civilek mögé bújásban rejlő lehetőségeket) ennek elkerülésére, a hamasz pedig törekszik rá és direkt polgári célpontokat támad"
Ez egyrészt nem igaz, mert aki mesterlövészekkel vadászik mentősökre arról ezt nehezen hiszem, a másik probléma ezzel pedig, hogy az egyik egy terrorszervet a másik pedig elvileg egy reguláris hadsereg. Az utóbbitól többet várna az ember.
Az első felvetésre pedig annyit, hogy a népirtók közül soha senki nem mondta, hogy népirtás a célja. Csak éppen tudtuk róla.
Minden jel arra mutat, hogy Izraelnek ez a célja mind Gázában - ahol ráadásul tökéletesen megfelel neki a konfliktus fenntartása, mert így kapja a katonai segélyeket - és Ciszjordániában is, ahol a földjeikről elűzött arabok helyére zsidó telepesek költöznek. Na ez az utóbbi a legkézzelfoghatóbb bizonyítéka a népirtásnak. Mindez ráadásul egy olyan területen, ami nem is az övé, hanem 50 éve megszállva tartja.
"És még ki meritek nyitni a szátokat? Szégyeljétek magatokat!"
Nahát, mire ez a műfelháborodás. Írta itt valaki, hogy a Hamász milyen jó fej. Szerintem senki. Ugyanazt csinálod mint a zsidók. Próbálsz az ellenfelekre bélyeget tenni. Ja, ki is volt régen ennek a mestere. Áh, megvan, Adolf Hitler, az izraeli szélsőjobb mestere.
"Ez egyrészt nem igaz, mert aki mesterlövészekkel vadászik mentősökre"
Tetszene adni forrást is?
Valami olyan oldalról, ami nem a kb. kurucinfo angolul, hanem megbízható hírforrás:D De egyébként ebben sem írják sehol, hogy mesterlövészek lőttek volna embereket, a légicsapás meg nem nagyon válogat..
Bármennyire is meglepő, de a népirtásoknál igenis megállapítható a szándékosság. Tessék megvizsgálni a hutu-tuszi konfliktust, a holokausztot, Srebrenica-t. Mindenhol nyíltan hirdették a szándékot, vagy az a kapott parancsokból derült ki. Izrael továbbra sem irt népet, ha irtana, már nem lenne Palesztina.
Angol nyelvű kuruc.info? Szerintem itt fejeztem be, mert csökkent értelmi képességűekkel nem szoktam vitázni, mert még a végén lehúznak a saját szintjükre.
Nem vagyok hajlandó még én forrásokat keresni. Mindenkinek rendelkezésére áll az internet, feltételezem azért ír ide. A legutóbbi háború idején az ENSZ elé vitték az ügyet, nyilván nem a kuruc.infót olvassák. Aki szándékosan tagadja a tényeket, sőt még azt is amit a saját szemével lát, azt hívják elvakultnak. Ugyanaz a kategória, aki a testére erősített pokolgéppel száll fel a buszra.
Hiába másoltam be a népirtás nemzetközi jogi tényállását, az sem elég, mert (mint arra számítottam és hát sajnos az emberek 90%-nak ez a kép él a fejében a genocídiumról) nem vagy képes felfogni, hogy a népirtás bűntettének elkövetéséhez nem kell nyíltan hirdetni a célt, még csak nem is kell pogromokat szervezni. A szándékosság pedig itt is megállapítható, mert folytonos és rendszeres.
És tényleg a gyengébbek kedvéért (ahová az előző hozzászóló is beletartozik) a szándékosság nem jelent beismerést is egyben. A cigánygyilkosok sem ismerték be a mai napig a szándékosságot, mégis így ítélték el őket. Semmire nem menne az a jogrendszer, amelyik csak a beismert bűntetteket ismerné el bűntettnek.
Elofordul, hogy az izraeliek kilonek mentot. Persze CSAK OLYANKOR, amikor BIZTOS hirszerzesuk van arrol, hogy a mentoben fegyverek vagy katonak vannak.
ALTALANOS technikaja az iszlamisztaknak az EGESZ KOZEL KELETEN, hogy korhazi jelvenyt, voroskeresztet, voros felholdat tesznek pld katonai parancsnoksagaik epuleteire, csapat illetve fegyverszallitasra hasznalnak mentto autokat, a harcosok a civil lakossag koze vegyulnek, gumiballont raknak tele robbanoanyaggal, es azt nok a derekukra kotve csempeszik at hatarokon, mintha terhesek lennenek, stb.
Ha aztan ezek kozul kiszurnak valakit, valamit, akkor lehet sirankozni. Sot, ez jo, mert kituno propaganda anyag.
"Kijavítalak erkölcsös dolgozó emberekkel kezdődik és jóérzésű igazságszeretővel végződik. A te csoportod meg képmutatással kezdődik és népirtással hazugsággal kizsákmányolással pofátlansággal és rágalmakkal végződik."
Hát te biztos h nem ismered az erkölcsöt, jóérzésű sem vagy és az igazságot is eléggé elferdíted, max dolgozó lehetsz.
Az pedig h linkeltél 3 képet ultraortodox zsidókról, vhogy nem értettem, mit akartál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!