Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondolnak rólunk a külföld...

Mit gondolnak rólunk a külföldiek?

Figyelt kérdés
Üdv.Azt szeretném megkérdezni, hogy semmit sem tudok mit gondolnak rólunk a külföldiek.Hogyan lehetnék valamennyire ezekbe képbe? (Nem akarok vitát elindítani csak semilyen szinten nem vagyok ezekbe képekbe)Aki segítene megköszöném!
2014. okt. 4. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%

Főleg a műveletlenebbek.

Ja, gondolom te betéve ismered Belize és Szváziföld történelmét...jelentéktelen pici ország vagyunk.

2014. okt. 4. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy átlagosan művelt ember el tudja helyezni hazánkban is pl. merre van Szváziföld. Minden utánakeresés nélkül is kb. Dél - Afrikába tenném, egy pici ország, csak a Dél - Afrikai köztársaság veszi körül - de lehet, hogy Lesothoval keverem, az is hasonló kis állam, a kettőt könnyű összetéveszteni.

Persze kicsik vagyunk, de azért a világtörténelemben jóval nagyobb volt a szerepünk, mint Szváziföldnek, Európa közepén, egy csomó mindenben részt vettünk, még ha jobbára csak elszenvedőként is.

Én is találkoztam már nyugat - európaival, aki volt jugoszláv tagköztársaságnak vélte hazánkat. De beszélgettem olyan norvéggal is, aki megdöbbentően sokat tudott Magyarországról.

2014. okt. 4. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem igazából a legtöbben nem foglalkoznak velünk különösen, csak a liberósok hazudoznak esetleg. (Láthattad az egyik ilyet.)
2014. okt. 4. 20:43
 14/14 Napfonat ***** válasza:

Ha történetesen kitörne egy nagy háború Európában vagy világméretű háború, akkor a régi szövetségek (pl. NATO és EU) rögtön felbomlanának, és az országok a saját érdekeik mentén tömörülnének új szövetségekbe.

A szomszédos országok azonnal szétcincálnák Magyarországot. Talán Ausztria, Szlovénia és esetleg Horvátország lenne kivétel! Ugyanis alapszinten is gyűlölnek minket.

Ausztriában és Németországban olyan mértékben néznek le bennünket, hogy ugyanazért a munkáért a magyar kap a legkevesebbet a hasonló kaliberű népek közül, legfeljebb a kelet-európaiaknál kapunk csak többet.

Kint dolgozom, tehát tudom, hogy a szlovákok többet kapnak, a horvátok még többet, a szlovénok és csehek pedig még többet! Ugyanannál a cégnél!

2014. okt. 4. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!