Oroszbarátok! Mit szóltok hozzá, hogy a szakadárok éppen sztálinista jogrendszert építenek Donyeckben. Ennél azért csak jobb, ahogy Timosenkóék bánnak a kárpátaljai magyarokkal, nem?
"Egy huszonéves fiatalt 10 nap kényszermunkára ítéltek, mert sörözött az utcán. Egy másikat egy hétre elvitték a frontra krumplit pucolni, ahol a barakkja falába lövedékek csapódtak be, mert megszegte a kijárási tilalmat."
Ezt nálunk is így kéne, sokkal fegyelmezettebbek lennének a kölkök.
"elfelejtették mit tettek velünk az oroszok nem is olyan rég."
Én sosem felejtem, hogy testvéreink felszabadítottak minket a nyugat rémuralma alól, csak sajnos mostmár újra rászorulunk egy felszabadításra, mert a nyugat újra leigázott minket.
'Én sosem felejtem, hogy testvéreink felszabadítottak minket a nyugat rémuralma alól, csak sajnos mostmár újra rászorulunk egy felszabadításra, mert a nyugat újra leigázott minket.'
6-os, ha humorizálni akartál, akkor most mellélőttél, mert ez-de tényleg-még viccnek is rossz.
"Egy huszonéves fiatalt 10 nap kényszermunkára ítéltek, mert sörözött az utcán. Egy másikat egy hétre elvitték a frontra krumplit pucolni, ahol a barakkja falába lövedékek csapódtak be, mert megszegte a kijárási tilalmat."
'Ezt nálunk is így kéne, sokkal fegyelmezettebbek lennének a kölkök.'
De ha a fagyi visszanyal...XD Akkor már szopás van.
Egyébként aki ilyen vasfegyelmet akar-akár hülyül akár nem- az miért nem Észak-Koreába költözik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!