Miért hiszik Európában sokan, hogy a muszlim nők a közel-keleten el vannak nyomva és áldozatok?
pláne egy férjes asszonynak) megalázó rövid ruhákban járni, amiből akár a melle is kivan
Azért mert a férjed egy féltékeny állat,és te egy igénytelen tehén vagy,afelől még más férjes nő még szép akar lenni!
Utolso te szerintem elhagytad a jozan eszed. Tudod te milyen tisztak es apoltak az (muszlim)arab nok? Es ehhez hozzatartozik az hogy egeszsegesen etkeznek ha nem lenne logikus. Eltem kint es kb. Heti egy nem vekony (meg azt se mondom hogy tulsulyos) not lattam -.-
A tobbi megallapitasod inkabb nem kommentalom.
Utolso elotti: a ferfiaknak is van kandoora, d e egyebkent nem hiszem hogy jellemzo lenne, hogy arab nok csak ugy megkivanjanak egy-egy ferfit, hisz ha valaki melyen vallasos, ott nincs olyan egy muszlim nonel hogy randizgatas, csak majd egy kesobbi hazassag eshetosegevel. Persze fantazialgatni lehet :)
Nekem nincs bajom az iszlammal, sokkal erkolcsosebbek a kovetoi mint jonehany magat keresztenynek vallo europai.
Ha ez nem elnyomás, hanem fene nagy egyenlőség. Akkor a férfiak is hordjanak ugyanolyan burkát. Pont. Nem mellébeszélés, meg szerintem, meg mély vallásosság.
De lényegtelen, mert az iszlám is olyan bullshit, mint a többi vallás. Olyanoknak való, akik gyengék, sérültek.
" nem hiszem hogy jellemzo lenne, hogy arab nok csak ugy megkivanjanak egy-egy ferfit, hisz ha valaki melyen vallasos, ott nincs olyan egy muszlim nonel hogy randizgatas"
Nálam a randizgatás és a megkívánni valakit, elég mást jelent....
"Persze ezt ra lehet arra fogni hogy az iszlam mekkora egy `szemet` vallas, mert nem szexelhetnek ossze vissza."
Ennek pontosan mi a haszna? Ha valaki párkapcsolatban él és vallás kényszeríti hűségre, az a hűség nem sokat ér...
nem tudom másnál hogyan mennek a dolgok, de ha én párkapcsolatban vagyok valakivel akkor az azért van mert szeretem, és ilyenkor eszembe se jut a hűtlenség. ha meg eszembe is jutna, akkor az erkölcsi aggályaimra gondolnék, és ha még ezután is hezitálnék a vallás visszatartó erő lenne.
ergo nem a vallás kényszerít a hűségre, a vallás csak a helyes utat mutatja.
A férfiaknak is szerényen kell öltözniük, és el kell takarniuk magukat térdtől köldökig. Tudom, ez nem ugyanaz, mint a fejkendő, de mindkét nemre vonatkoznak az erkölcsi szabályok. Csak mivel más-más a nemi szerepük, ezért eltérő mértékben.
Az a gond, hogy sok fanatikus vallásgyűlölő a vallásokat valamiféle szabálygyűjteménynek tekinti, pedig az iszlám sem erről szól alapvetően. A hit sok embernek erőt ad és megváltja őket, lelkileg kiegyensúlyozottak, boldogok lesznek. Természetesen van bőven ellenpélda is, de ez bármiről elmondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!