Miért mindenki Gázát támogatja?
"Akkor miért nem állítják bíróság elé őket?"
Mert Gazaban vannak az also varosban. Gondolod, hogy a hamasz, birosag ele allitana a sajat maga altal kuldott gyilkosokat?
Arabok meggyilkolasaert csakIzraelben szoktak megbunhodni. A meggyilkolt arab gyerek gyilkosat elfogtak, a birosagi per tegnap kezdodott.
ma 17:08
3 zsidót megölnek Ciszjordániában. Ciszjordánia nincs lebombázva.
Júniusban 53 rakétát és 17 aknagránátot lőttek ki Gázából Izraelre.
Július 1-8 több mint 300 rakétát.
Izraeli légicsapások Gáza felett július 8-án kezdődtek.
Menthetetlenek tartom, hogy ennyi civil áldozattal jár az aránytalan izraeli válaszcsapás. De az tény, hogy nem a 3 megölt gyerek miatt kezdték el bombázni Gázát.
Teljesen hulyesegeket beszelsz.
1. A gazaiaknak tobb ezer Irantol, Sziriatol es egyeb helyekrol kapott / szerzett MODERN raketajuk van. Ilyen pld az a Fager, ami ma a "kezukben" robbant fel a Siba korhaz melletti jatszoteren, amikor Tel Aviv fele akartak kuldeni. 100 kg robbanoanyag olt meg 10 SAJAT GAZAI GYEREKET.
2. A "pacmar" a tovid tavuak, es NAGYON veszelyesek. Par oraval ezelott halt meg 4 izraeli a HATAR MENTEN. Meg szirenazasra sem volt ido, mikor a raketa kozejuk csapodott.
19:06
Csak az általad felvázolt cassus bellit szerettem volna helyreigazítani. Gázának az eddigi tapasztalatok alapján mindig egy nagyobb rakétázási hullám után mentek neki. Így volt 2006-ban, 2008-ban és 2012-ben is.
"90%-át kilövik,"
Ha nem lenne vaskupola, ott is lenne jó pár halott és az elfogó rakéták a kasszamokkal ellentétben nem valami olcsók, főleg ha több százas, ezres nagyságú rakétatámadásokról beszélünk. Légvédelmi rendszerrel vagy anélkül, de szerintem azért itt sem örülnének sokan, ha a cigányok vaktában ilyenekkel lövöldöznének:
http://www.youtube.com/watch?v=DXS7FsP-iOI
Szóval a gázai offenzíváknak a célját és okát megértem, de a kivitelezésével egyszerűen képtelen vagyok egyetérteni. Az az ezer civil halott, bárhonnan is nézve, de túl sok. És most elgondolkozhatunk azon is, hogy miért éri meg Hamasznak rendszeresen szétlövetni Gázát, miközben a rakétáival képtelen súlyos károkat okozni az ellenfélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!