Izrael amerikai nagykövete, Ron Dermer Washingtonban kedden azt követelte, hogy Nobel-békedíjjal tüntessék ki az izraeli hadsereget, mert katonái meghalnak a Gázai övezetben, a "Palesztin terroristák" viszont életben vannak. Ezt, hogy gondolják?
Én még soha nem hallottam olyan javaslatot hogy egy hadsereget, ami háborút vív, béke Nobel díjjal tüntessenek ki.
Nobel békedíjat az érdemel aki képes arra hogy rábírja a feleket békés rendezésre és így az értelmetlen vérontás elkerülésére.
Az az ember aki ilyen kijelentés tesz, szerintem elmebeteg.
Szerintem mondott hülyeséget... Ők a Közel-kelet egyetlen demokráciája, békét tartanak fent. Szerinted mi lenne, ha nem vállalnák magukra a békefenntartó szerepet? Inkább örülne mindenki, hogy ők megteszik!
Az amerikaiak meg nem tudom, mit háborognak azon, hogy évente dollármilliárdok mennek az izraelieknek! A fegyverkezés a béke záloga!
Az amerikaiknak hálásnak kell lennie azért, hogy nem az ő katonáiknak kell ott a rendet fenntartania, hanem az izraeliek átvállalják ezt a missziót!
Izrael kezében van annak a póráznak a vége, mely másik végén az acsarkodó, fogvicsorgató, iszlám fundamentalista arabok vannak!
Arra verik a nyálukat, hogy ők mennyire figyelnek a civil lakosság épségére és hogy a csúnya Hamasz tehet arról, hogy ilyen magas a civil áldozatok és sebesültek száma. Nem szeretnék állást foglalni egy ilyen konfliktusban, az a véleményem, hogy kölcsönösen gyűlölik egymást az izraeliek és a palesztinok, ha tehetnék, akkor kiirtanák egymást (egyik oldalról hiányzik a technológia, a másik oldalnak meg fenn kell tartani a 'szegény zsidók, mi vagyunk itt az áldozat' látszatot)
Az is fura, hogy tényleg megöltek 3 izraeli gyereket, ami felháborító, de rendre kimarad, hogy utána a zsidók is megöltek 3 vagy 4 (pontosan nem tudom) palesztin gyereket, méghozzá élve elégették őket.
Ami meg a civil lakosság figyelmeztetését illeti, az alábbi video elgondolkoztathat bárkit, hogy a két rakéta közötti kb. 15 másodperc az mennyire hatékony menekülésre ad esélyt.
Sok befolyásos zsidó él világszerte, ez kb. tény, nem összeesküvés elmélet és ezek kezében vannak egyes médiumok és azt próbálják elhitetni mindenkivel, hogy ők a Közel-Kelet egyetlen demokráciája, ártatlan bárányok a nagy arab farkashorda mancsában. Közben meg CNN riporterekre támadnak rá ezek az ártatlan metéltek, csak mert az áldozatok számát akarják közölni, fotelből nézik a becsapódó rakétákat és ujjonganak stb.
Egy kutya mind2, egyik sem jobb a másiknál. Mellesleg a Nobel díjat is zsidók osztják ki, általában zsidóknak. Erről ennyit.
Előző vagyok, 79% (majd ha lepontoztak akk csökken :D )
A video-ban amit linkeltem írják, hogy telefonon értesítik a lakosságot. Ne akarják már beadni, hogy kiépített telefonhálózat működik a Gázai övezetben és minden lakos megengedheti magának, hogy ilyen készüléke legyen. Olyan ez mintha Hitler 20 perccel a kitelepítés előtt odaszólt volna a zsidóknak, hogy kezdhettek pakolni, nevetséges az egész és szerény véleményem szerint kamu is. Próbálják a humánus hadsereg látszatát kelteni ezek a kegyetlen gyilkosok.
A Hamasz es az IA ugyanannak az eremnek a ket oldala. Azonos celok, azonos eszkozok:
Hamasz: [link]
IA: [link]
A kulonbseg, hogy a Hamasz Izraellel probalta kezdeni, es ebbe folyamatosan belebukik, az IA pedig Irakkal es Sziriaval kezdte. De persze az IA is eler majd Izraelhez, es ott nekik is eltorik a bicskajuk.
A te szemednem kerdezo azonban akkor is Izrael lesz az agresszor szegeny arabokkal szemnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!