Hitler rossz ember volt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 00:09
21/29 anonim válasza:
Gyerekeket is nagyon szerette sőt állítólag a gyerekek is Hitlert, de az embert az határozza, hogy milyen módon cselekszik, még akkor is ha voltak neki érzelmei, tehát innen nézve rossz ember volt szvsz.
22/29 anonim válasza:
Annyira szerette a gyerekeket, hogy gazkamrakban gyilkoltatott le nehany szazezret kozuluk.
23/29 anonim válasza:
Én is csak az tudom mondani, amit hallatom a dokumentumfilmből. Nyilvánvaló, hogy csak a saját népét szerette.
24/29 anonim válasza:
a zsido kezben levo mediaban,termeszetesen az Antikrisztus.
25/29 anonim válasza:
Napóleon is Antikrisztusnak hívták, most akkor a zsidó médiában is ?
26/29 Denta válasza:
Ő nem rossz nem is jó ő egy őrült volt. Mert az I.világháború után ezek az országok akik vesztettek(központi hatalmak)el voltak nyomva és ő azt látta hogy a bevándorlóknak volt munkája ameddig a németeknek nem volt. Utána meg miután "főnök" lett egy nagy pusztítást végzett.
27/29 anonim válasza:
Az előttem szólóhoz üzennék, hogy az embert nem a milyensége határozza meg, hanem a cselekedeti, és ez alapján rossz ember volt, kár is tagadni szvsz. Van egy bizonyos határ ...
28/29 anonim válasza:
Elég együgyű a kérdés megfogalmazása,olyan óvodás szintű.
Tessék utána olvasni,ne csak a médiában nézni az "ismeretterjesztő" műsorokat,amik a nácizmusról szőlnak.
29/29 anonim válasza:
nem tudom milyen ember volt,de nem volt egy töketlenkedő,nem tudja mit akaró ember az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!