Szerinted 50 éven belül mi minden lesz/nem lesz a
világban?
Figyelt kérdés
Szerintem lesz világháboru orosz+arabok vs amerika+európa ellen.. aztán amerika meggyengül az ueropa meg megerösödik... aztán aztán aztán és valahogy majd ultra diktatúra jön aztán meg katasztrófák és tiszta káosz lesz mint a második világháboruban de ez más lesz nem olyan ocsmány de annál veszélyesebb és magával ragadóbb a végén meg pusztulás éhség csapások jönnek csak késik 2012...
Te mit szólsz hozzá?
2014. máj. 8. 04:29
1/9 anonim válasza:
Szerintem inkább felbomlik az eu, és a tagországok megkezdik a holokauszt feltalálását, csak most az arabokon
2014. máj. 8. 05:47
2/9 anonim válasza:
Az hirtelen jött, hogy Ukrajnában kitört a felkelés és hogy az oroszok bevonultak a Krímbe. Szerintem egy héttel az események megkezdése előtt senki nem tudta volna megmondani, hogy ezek lesznek.
Erre azt kérdezed, hogy mi lesz 50 év múlva? Jesszumpepi...
2014. máj. 8. 06:12
3/9 Vona Gábor válasza:
Nyugdíjunk nem lesz.
Remélem, Orbán-kormány sem lesz már, Viktor helyett Récsöllel. Azt mindenképp meg kell akadályozni.
2014. máj. 8. 09:02
4/9 anonim válasza:
50 év múlva is lesz Barátok Közt.
2014. máj. 8. 09:05
5/9 anonim válasza:
Olcso fosszilis alapu energiaforrasok, azok tuti nem lesznek. A tobbi csak talalgatas.
2014. máj. 8. 09:06
6/9 anonim válasza:
Ja és Berényi Miklósnak visszanő a haja :D
2014. máj. 8. 09:07
7/9 anonim válasza:
Egy meteorit becsapódás után kihalnak az emberek és ismét a velociraptorok és az ufók népesítik be a földet. Újra lesz hétfőn adásszünet, és 2,70 lesz a kenyér.
2014. máj. 8. 10:48
8/9 anonim válasza:
A fejlett/gazdag országokban lakók 90%-a nem az adott országban született.
Most is van pár nagyobb város (pl London) ahol a népesség kb fele bevándorló.
2014. máj. 8. 23:13
9/9 anonim válasza:
Már most úgy fel van gyorsulva a világ, hogy azt sem tudjuk mi lesz 10 év múlva, nemhogy 50 év múlva. Remélem nem hal ki addig a fél bolygó állatvilága. Házi robotaink lesznek, sütnek-főznek, takarítanak majd ránk, meg ha beprogramozzuk, kutyát is sétáltatnak. Szerintem az sem kizárt, hogy egy technológiai fejlesztés által a Holdon élhető környezet legyen. Ha időközben kitörne a III. világháború, egyszer annak is vége lenne, kezdődne a lerombolt városok újjáépítése, a pénz sem biztos, hogy örökre fizetőeszköz lesz, ha hackerek feltörik a bankok informatikai hálózatát, akkor lehet más megoldást keresnek. Hú, és a ruházat meg a hajviselet, na az milliószor változik 50 év alatt, ahogy a zenék is. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!