Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hova érdemes kivándorolnom?...

Hova érdemes kivándorolnom? Európán belül vagy kívül? Milyen nyelvet tanuljak? 15/F

Figyelt kérdés

Na szóval, már most gondolkodom hogy hogyan tovább? Szeretnék kimenni külföldre a középiskola elvégzése után.

Kereskedelem-Marketing szakon tanulok jelenleg a középiskolában első évesként. Érettségire hajtok legfőképp, és mivel olyan osztályba járok ahol maradni kell +1 évet az érettségi után hogy megkapjam a szakmát belőle így ezen is maradok. Jelenleg angolt tanulok és el fogok kezdeni külön angolra is járni hogy legyen egy középfokú nyelvvizsgám belőle. Szeretnék külföldön főiskolára járni, majd utána kintmaradni.

Hova érdemes kimenni? Milyen nyelve(ke)t tanuljak még az angol mellé?

2013. dec. 15. 15:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Én Amerikába akarok menni vagy második lehetőség London, ha az előbbi nem jönne be. De mindenképpen lelépek innen. Szerintem tanulj angolul.
2013. dec. 15. 15:14
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
keletre. Menj fel angol fórumokra ott az arab térség és dél-kelet Ázsia a menő.
2013. dec. 15. 15:15
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

kínait nagyon ajánlom, 1 milliárd ember, korlátlan felvevőpiac... oda fog áttevődni a hangsúly a következő évtizedekben!

persze, az angolt meg kell tanulni, mert az nagyon alap..

2013. dec. 15. 15:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
jah kínába mehetsz de ha alkalmazott leszel dolgozhatsz havi 20ezerért. Én inkább az usat venném célba vagy kanadát. Esetleg ausztráliát. Eun belül meg UK vagy Írország.
2013. dec. 15. 15:22
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Meg kell nézni az angol top ligák tulajdonosait, már nem sok nyugati van közöttük.
2013. dec. 15. 15:40
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Tanulj németül és menj ki Németországba vagy Ausztriába.
2013. dec. 15. 16:06
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Maradj itt és építsd a Hazád. Nem véletlenül születtél ide.
2013. dec. 15. 16:43
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem tanulj egy normális szakmát, és akkor nem kell kivándorolnod. Én például mérnök-infós vagyok, már most jól keresek, pedig még diplomám sincs.

Igen, külföldön még több lenne, de ennyiből már normálisan megélek és olyan kapzsi meg nem vagyok. A barátaim is itt vannak.

2013. dec. 15. 16:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ehhez a kereskedelem marketing dologhoz az orosz, kínai (esetleg arab/koreai/japán) nyelvtudás jó lenne. Az angol az alap, de ez mellé kell más is, ha valamivel ki akarsz tűnni a tömegből.
2013. dec. 15. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Franciát is érdemes tanulni, több megyéje a világ legszebb helyén van. :)

Illetve az egyik ismerősöm a török nyelv miatt kapott állást a Google-nál, Dublinban.

2013. dec. 15. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!