Észak-Korea után melyik a második legelszigeteltebb, legelnyomóbb, legdiktatórikusabb ország?
szerintem az afrika szarva országai is közel járnak az abszolut elnyomásos diktaturákhoz.
Az utóbbi hozzászólásokhoz pedig annyit füznék hozzás ami itt ukrajnaban történt, az összes mocsokság azt mindet jólképzett és oroszok által fizetett orosz katonák tették, nem az ukránok, oroszország nembirja elviselni h ukrajna is otthagyná mint a többi posztszovjet ország és inkább a nyugat felé kacsingat, na ez böki a csőrét s roh@déknak.
Nem igazán tudom eldönteni, hogy akik Mo.-t írják, azok komolyan gondolják vagy csak heccelődnek? Ha előbbi, akkor tegyétek fel az alábbi kérdéseket:
Mo. elhagyása el van lehetetlenítve vagy legalábbis meg kell küzdeni azért, hogy átléphesd a határt? Létezik egy vezető, akit kötelezően imádni kell? Vannak kényszermunkatáborok? A túristák útvonala be van szabályozva, és csak kísérőkkel mehetnek? Internet és telefonhasználat tilos?
Világos, hogy nem rózsás a helyzet, és csak rosszabbodni látszik javulás helyett, de azért hazánkat diktatórikus országokhoz mérni enyhén szólva túlzás. Még a rendszerváltás előtti idő is csak részben mérhető Észak-Koreához.
26: "Attól még, hogy "nem lépheted át a határt" nem azt jelenti, hogy nincs diktatúra, sőt! "
Itt szerintem elírtál valamit. Gondolom, azt akartad mondani, hogy "Az, hogy átlépheted a határt, még nem jelenti azt, hogy nincs diktatúra." :)
1. Észak-Korea
2. Eritrea
3. Türkmenisztán
szerintem ez a top 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!