Miért nem veszik észre az emberek, hogy az Európai Unió a legjobb társadalmi berendezkedés, ami az athéni demokrácia óta létrejött?
"Pár hete Kijevben polgárok az életüket áldozták fel az uniós zászló alatt harcolva."
Arra a rendőrgyilkos csőcselékre gondolsz, akik több 10 embert öltek meg a lázadásuk folyamán? Milyen konszolidáltan fogalmazod meg azt, hogy molotov koktélokat dobáltak a rendőrök arcvédői alá, és így gyújtottak fel rendőröket stb. De ha a rendőr vissza mer ütni, akkor már elkezdesz óbégatni, hogy szegény szabadságharcos ukránok..
Az még zavar, hogy nem engedik, hogy magyar kézbe tartsuk a földünk. Még a mostani fideszes - Jobbikosok által gyengének vélt - törvény miatt is rinyál az EU és megkapták a papírt az EU-tól, hogy nem tetszik nekik.
Mikor a Jobbik felvetette, hogy a magyar földet kizárólagosan magyar kézbe kívánja juttatni, és csak magyar természetes személy stb. stb. kezében lehet. A fidesz leszavazta. A folyosón megkérdezték, hogy miért? És azt felelték, hogy mert akkor ki kellene lépni az Unióból. De Istenem... Szóval ez az ami még nagyon zavar.
Ja és ha benne volt a szövegbe, csak elfelejtettem, hogy benne van akkor bocsi.:)
# 27/30 "A Nobel-békedíj nem több, néhány skandináv bácsi és néni buksisimogatása, egy rakás pénz társaságában"
Aham. Ha a Nobel-díj ennyire jelentéktelen, akkor mégis, mi az ami ellenben olyan fontos, mi az ami ennél jobb teljesítménymérő ? Európában 60 éve nem volt háború, ez fontosabb tény bármi másnál, soha nem volt még ilyen !
A krími helyzetet meg, amikor néhány nap alatt orosz katonák szállták meg a területet és gyanús körülmények közt lezavartak egy operett-népszavazást, nem lehet összehasonlítani egy ország uniós csatlakozáséval. SAz hosszú évek tárgyalásának eredménye a felvételi kérelemtől a ratifikációig, alapos jogharmonizációval.
"Meg hogy miért gyengébb az euró mint a font."
A japán yen meg 2,2 forintot ér, miközben 1 dollár egyenlő 226 forinttal.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ez azért van, mert az USA gazdasága 100-szor erősebb, mint a Japáné? Ez nem ilyen egyszerű...
50%-os
Már most rájöttem h te melyik oldalról jöttél és azok az emberek számomra teljesen hiteltelenek.
# 36/36
Kicsit elkalandoztál a témától és a krími helyzet kapcsán kezdte el a kurucinfóra szánt mélyenszántó helyzetelemzésed, legközelebb a témához szólj hozzá, lehetőleg mélyebb gondolati tartalommal, mint a "mocskos EU !", mert ennél többet nem lehet kivenni a hozzászólásodból
Hát legyenek normális magyar gazdák, nem gyökerek.:D
Alapvetően tudod, hogy jó, ha magyar ember kezében van... Ha nem magyar már a föld se Magyarországon, akkor kb. gyakorlatilag az annyi, hogy nem miénk az ország, mert valaki megvette. Az én szemembe ezt jelentené. Az összes földet pl. megvennék az angolok, most csak úgy mondtam valamit... az már nem 100% lenne Magyar(!)ország gyakorlatilag. Lehet hülyeséget mondtam, lehet nem, de én akkor is így látom, még ha nincs is így nekem így lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!