Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha lenne egy szuperfegyver a...

Ha lenne egy szuperfegyver a kezedben, amivel az egész világot befolyásolhatod, zsarolhatod hogy azt tegyék az államok amit mondasz akkor milyenné változtatnád a világot?

Figyelt kérdés
Bármit, bárkit elpusztíthatsz egy pillanat alatt egy embertől kezdve egy országig, a világig. Mit változtatnál a világon? Milyenné változtatnád?
2014. márc. 6. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 6

Országhatárok eltörlése, emellett kultúrák keveredésének megállítása.. Ez aztán ésszerű :D

Én elpusztítanám a modern világ nagy részét, ezzel eltörölve az emberek közti egyenlőtlenségeket, mindenki kezdjen önerőből tisztalappal, az alapoktól. A mostani helyzet sehova sem vezet.

2014. márc. 7. 13:05
 12/13 anonim ***** válasza:

# 11

Tudtam, hogy ebbe fog valaki belekötni :D

Amúgy nem olyan bonyolult a feloldása mint elsőre látszik: Országok alatt az önálló, egymástól független közigazgatási és közgazdálkodási egységeket értem. Ezekre nincs szükség, ha az egész Földön egységes kormányzat, törvények és egységes tervgazdálkodás működik.

Nagyon különböző kultúrák pedig bizonyítottan nehézkesen tudnak egymás közvetlen közelében élni. Ha elkülönítjük őket, hogy egyik ne zavarja a másikat, akkor rengeteg mélyre ható konfliktust tudunk megelőzni. Ha úgy tetszik hívjuk szegregációnak. Ehhez pedig nem kellenek országok.

Ja és azt kihagytam, hogy a születendő gyerekeknek az anyanyelvükön kívül egy közös nyelvet is meg kell tanítani.

2014. márc. 7. 13:38
 13/13 progizo ***** válasza:
Egyeduralmam alatt egyesíteném és egységesíteném az emberiséget, aztán terjeszkednénk a világegyetem felé, mint űrnagyhatalom, mert ilyesmire fordítanám a bolygó erőforrásait és tudását, hogy még nagyobbak legyünk.
2014. márc. 7. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.