Franciaországnak annyi?
Egy hete voltam Párizsban, és elképedve tapasztaltam, a bevándorlók óriási tömegét. Az utcákon muzulmánok imádkoztak, négerek bandáztak a külvárosban.
Franciaországban egy nőre kb.1,2 gyerek jut, 2,1-nek kéne lenni mindenhol,hogy fenn tudják tartani a népességszámot. Ellenben a bevándorlóknál nem ritka az 5 vagy annál több gyerek. Ezzel nem is lenne baj, ha beilleszkednének, de eszük ágában sincs. Mi lesz így az országgal? A franciák azt hiszik, ők hajtják igába a bevándorlókat, közben a bevándorlók nyomják le szép lassacskán a franciákat. Mire lehet így számítani?
"(Nehogy elkezd itt írni, hogy a franciák se különbek tőlük a tetteik miatt. Mert van különbség: az akkori francia vezetők valóban nem voltak különbek mivel nagyon meggyalázták a magyarságot de a mai francia emberek arról nem tehetnek mert nem ők hozták ezt a döntést! Te pedig jelen esetben olyan vagy mint az akkori francia vezetők. És ahogyan fent is írtam: A bosszú nem megoldás!) "
Pedig eZ van: mig franciaorszagban most is mindenki francia nincs nemzetiseg elismeres mert felnek hogy ugyanugy jarnak az arabokkal mint anno mi akkor nem ertem miert nem bunosok.
Ha majd ugyanugy pagyolgatjak a kisebsegeket mint ahogy Mo-nak eloirjak a ciganyvedelmet...vagy ugyanugy alazhatjak az arabok a sajat foldjukon a franciat mint ahogy a hataron tuliakat akkor majd nem lesznek bunosok.
Franciaorszag kellet volna legyen az elso aki autonomiat ir elo a kis antantnak mielott belepnek az unioba akkor latnam hoy igen probalja javitani multja hiobait tehat a jelen valoszinuleg nem hibas....de nem igy van es a nep sem tuntet letorolni ezt a gyalazatot hisz lenyegeben elfogadja hogy ugy van jol....
Tehat bunos es azt erdelmi amit a szerbek olahok es totok adtak nekuk + hasonlo mertek*2 a Jelenesek konyve alapjan:
Ismetlem (3 ezer partizanert 40 ezer civil)...nem tudom 40*13 ezer gondolom csecsemot kene lemeszarolni mert ha partizanert civilt kewerunk boszubol akkor civilelt egyenesen csecsemot lehetne kerni a mertek alapjan.
Ha azt latnam hogy a franciak ugyanugy sajnalkoznanak mint mi ahogy a holokauszt miatt kell es az normalis is nem szolok semmit ellene, de a magyarsag holokausztjarol ami mai napig is tart kellene emlekezni es legfokepp megalitani .Amig ezt nemtezi Fraciaorszag addig bunos marcsak a demokradtikus ervenybe levo Benes dekretumok alapjan is. :) Eljutott a kicsi agyadig? :)
"Ha szerinted meg csupán azért bűnös mert ő az általad bűnösnek titulált francia néphez tartozik akkor nem vagy különb a náciknál! "
Ertem tehat nurbergen az erossebb naci itelte a gyengeben hisz az az orult Hitler bizony a franciaktol tanulta a kolektiv bunoseget az angoloktol meg a koncentrqcios taborokat mely Curchil szerint demokratikus eszkozok ugyebar ha a burokrol van szo....,na ja hogy a nemetek ne pironkodjanak tovabbfejlesztettek gazzal ataborokat...azert is halt meg az az orult mert a vegen az oroszok benyujtottak a gazszamlat.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!