Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Franciaországnak annyi?

Franciaországnak annyi?

Figyelt kérdés

Egy hete voltam Párizsban, és elképedve tapasztaltam, a bevándorlók óriási tömegét. Az utcákon muzulmánok imádkoztak, négerek bandáztak a külvárosban.

Franciaországban egy nőre kb.1,2 gyerek jut, 2,1-nek kéne lenni mindenhol,hogy fenn tudják tartani a népességszámot. Ellenben a bevándorlóknál nem ritka az 5 vagy annál több gyerek. Ezzel nem is lenne baj, ha beilleszkednének, de eszük ágában sincs. Mi lesz így az országgal? A franciák azt hiszik, ők hajtják igába a bevándorlókat, közben a bevándorlók nyomják le szép lassacskán a franciákat. Mire lehet így számítani?

2014. febr. 16. 18:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Na ja, 19-es.

Nekem is pont ez jutott eszembe.

2014. febr. 16. 20:44
 22/43 anonim ***** válasza:

21. Bizony.

Ha azt mondjuk, hogy a francia nép bűnös a 100 évvel ezelőtti dolgáért, akkor mivel vagyunk különbek a zsidóknál?

Ők is ugyanezt csinálják, bűnösnek tekintik a német, magyar népet egy 70 évvel ezelőtti dologért.

Mi ne tekintsük a mai francia népet bűnösnek, ők nem tehetnek róla.

Bizonyítsuk be, hogy nem vagyunk olyanok, mint a zsidók.

2014. febr. 16. 20:46
 23/43 anonim ***** válasza:

18# Igen kérem szépen ez pontosan így van ahogy leírtad.

Még egy példa: mi magyarok szerinted mondhattuk volna azt a Trianoni békeszerzõdésen, hogy ne vegyék el a területeinket, mert nem mi a nép léptünk be az I.VH-ba a franciák ellen, hanem a politikusaink, és ezért ne is vegyenek el a Nagy-Mo-ból semmit?

2014. febr. 16. 20:49
 24/43 anonim ***** válasza:
Ha mi minden franciát rossznak tartunk,ugyanúgy rájuk sütjük a kollektív bűnösség bélyegét ,ahogy a szlovákok miránk.
2014. febr. 16. 21:00
 25/43 anonim ***** válasza:
19%
Megkérdezném a sok francia szopótól, hogy ők mennyit törődtek azzal, hogy nem azokat a magyar embereket büntették meg leginkább akik az országot vezették hanem olyan embereket szakítottak el az országuktól és váltak kisebbséggé egy idegen országban akiknek semmi közük nem volt ahhoz, hogy a vezetés belépett egy háborúba. Franciaország bűnös egy ország tönkretételében és az is marad.
2014. febr. 16. 21:11
 26/43 anonim ***** válasza:
51%
24# Nem tartok rossznak minden francia embert, csak Franciaországot tartom rossznak.
2014. febr. 16. 21:12
 27/43 anonim ***** válasza:
72%

Jó, akkor utálkodj egy olyan ország ellen, aminek a lakossága 99,9999%-ban még nem is élt akkor, amikor az ország pár vezetője olyan dolgot követett el, ami neked nem tetszik. Amúgy meg nem értem, hogyan lehetne bűnös egy állam, ugyanis egy államnak nincsen akarata, csakis az embereknek, azok pedig már meghaltak, akiket felelősségre lehetne vonni Trianon igazságtalansága miatt.

De nehogy véletlenül elgondolkodj azon, hogy a jövőre kéne koncentrálni és csinálni kéne valamit az ellen, hogy lassan kipusztul az összes európai, ugyanúgy a franciák, ahogy mi is.

2014. febr. 16. 21:18
 28/43 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg nem értem, hogyan lehetne bűnös egy állam, ugyanis egy államnak nincsen akarata, csakis az embereknek"

Azért ez nem így működik. Egy példa rá. Mondjuk háború után a vesztes országra mondják ki, bűnösségét, így azzal az országgal fizetettnek hadisarcot és nem pedig annak vezetőjével. Egy államot pedig többnyire annak vezetőjéről szoktak megítélni, persze vannak kivételek, de Franciaország pont nem kivétel mivel nem diktatúra volt hanem demokrácia. Ne is mennyünk tovább erre, a lényeg, hogy nem tőlem halhattál először egy ország bűnösségéről.

2014. febr. 16. 21:57
 29/43 anonim ***** válasza:
58%
Magyarországon, Németországban, stb, egy nő átlag 1.3 gyereket szül és ebben benne vannak a kisebbségek is. USA-nak fekete az elnöke. Ötven év múlva többségenen lesznek ott is a feketék. A Magyar Konzuli Szolgálat honlapján nem szerepel olya fekete, vagy muszlim többség által lakott ország ahová javasolnák a beutazást. 50 éven belül az úgynevezett nyugati civilizáció megsemmisül. Az új prosperáló nemzetek az oroszok és a sárgák lesznek. Ezeknél nem tudnak a cionisták hatalomra törni, ergo ők is megszűnnek létezni.
2014. febr. 17. 00:10
 30/43 anonim ***** válasza:

Őszintén, én nem sajnálom se Franciaországot, se Angliát. Gyarmatosították anno a fél világot, most vállalják is a következményeket. Arról csak és kizárólag ők tehetnek, hogy képtelenek szűrni a bevándorlókat, és boldog-boldogtalant beengednek. Még az USA is jobban szűri a bevándorlókat, pedig magát az USA-t is bevándorlók alapították.

Egyébként nem tudom az adatokat honnan vetted, mert Európában egyedülálló módon pont Franciaországban növekszik a bevándorlók száma mellett az őslakosok száma. Egyébként, hogy mire lehet számítani, az kérdéses. Már voltak nemrég eléggé nagy tüntetések is, pont a bevándorlók ellen (főleg a muzulmánok ellen, akik többségében Algériából jönnek át). Én kinézem a franciákból, hogy csinálnak egy újabb forradalmat. De ez rá is férne Európára. Talán akkor megtanulná mindenki, hogy nem érdemes mindenkit a két szép szeméért beengedni.

2014. febr. 17. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!