Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Franciaországnak annyi?

Franciaországnak annyi?

Figyelt kérdés

Egy hete voltam Párizsban, és elképedve tapasztaltam, a bevándorlók óriási tömegét. Az utcákon muzulmánok imádkoztak, négerek bandáztak a külvárosban.

Franciaországban egy nőre kb.1,2 gyerek jut, 2,1-nek kéne lenni mindenhol,hogy fenn tudják tartani a népességszámot. Ellenben a bevándorlóknál nem ritka az 5 vagy annál több gyerek. Ezzel nem is lenne baj, ha beilleszkednének, de eszük ágában sincs. Mi lesz így az országgal? A franciák azt hiszik, ők hajtják igába a bevándorlókat, közben a bevándorlók nyomják le szép lassacskán a franciákat. Mire lehet így számítani?

2014. febr. 16. 18:14
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
67%
Arra, amire magyarországon a régbetelepóltekkel...
2014. febr. 16. 18:16
 2/43 anonim ***** válasza:
85%
Remélem tényleg annyi lesz majd nekik.
2014. febr. 16. 18:16
 3/43 anonim ***** válasza:
72%

Én jártam már Marseilleben, elég cefet, az a város a francia Ózd, de lassan már Tiszabőhöz kell hasonlítani.

De Magyarország meg Szlovákia sem panaszkodhat demográfia és etnikai arányok terén.

Magyarországon pár éve az újszülöttek cirka 50 százaléka cigány volt.

Amit láttál és tapasztaltál Franciaországban, nos oda vezet a liberalizmus.

Ebből tanulni kellene és nem utánuk csinálni.

2014. febr. 16. 18:17
 4/43 anonim ***** válasza:
56%

"Remélem tényleg annyi lesz majd nekik."

Ez elég mocskos kárörvendő hozzáállás.Tény, hogy a múltban egy ge_ik voltak, de most most van.

A legtöbb európai országnak ugyanaz a problémája.Összefogva kellene megoldani, úgy több esély lenne rá.

2014. febr. 16. 18:19
 5/43 anonim ***** válasza:
35%

Én nem vagyok ilyen borúlátó.

Szerintem nemsokára változnak majd a dolgok.

2014. febr. 16. 18:29
 6/43 anonim ***** válasza:
47%
Ez a hatása a nagy multikulturalizmusnak amit hirdetnek.. Itt is ez lesz, ha nem teszünk valamit. A cigányság száma nő, és hamarosan számolni kell itt is Afrikai bevándorlókkal.. Európa a miénk, meg kell védenünk.. vagy a fehér faj el fog tűnni a kultúrájával együtt és itt is az lesz mint Afrikában. Erre is jó példa volt a Dél Afrikai köztársaság, még fehérek irányították addig jó lét volt.
2014. febr. 16. 18:30
 7/43 A kérdező kommentje:

18:30-as:

"Európa a miénk, meg kell védenünk"

Igazad van, de könnyű csak szavakkal dobálózni, itt az emberek hozzáállásával van a gond. Lehet itt hozni akármilyen törvényt, meg háborúzni, addig nem fog változni a helyzet, amíg az európaiaknak annyi eszük nem lesz, hogy legalább szaporodjanak...

Ez pedig nem fog egyik pillanatról a másikra megváltozni.

2014. febr. 16. 18:39
 8/43 anonim ***** válasza:
56%
Franciaország megérdemli a sorsát. Tönktették Magyarországot. Én ugyan nem fogok sajnálkozni miattuk, azt kapják amit érdemelnek.
2014. febr. 16. 19:00
 9/43 anonim ***** válasza:
51%

Őszintén mondom az utóbbinak és a hasonlóknak Az én érzésem se nagyon baráti a franciákhoz ugyanazért amiért neked. De lássuk be: azt nem a franciák csinálták,hanem az akkori politikus (neve nemjut eszembe) aki nagyon jól tudott bánni a szóval

Már "csak" azért is érdemli Isten súltó itéletét,mert embermilliókat tett idegenné szülőföldjükön.

2014. febr. 16. 19:12
 10/43 anonim ***** válasza:
83%
Itt nem csak Franciaországról van szó.. Kicsit olyan ez mint az Oszmán Birodalom terjeszkedése volt. Addig senkit sem érdekelt, még nem a határainknál voltak.. és mi lett a vége? Sok pusztulást hozott a háború az országra nézve. Csak most az afrikaiak akarnak itt a saját vallásaik és kultúrájuk szerint élni, ami a miénkkel szemben áll.
2014. febr. 16. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!