Franciaországnak annyi?
Egy hete voltam Párizsban, és elképedve tapasztaltam, a bevándorlók óriási tömegét. Az utcákon muzulmánok imádkoztak, négerek bandáztak a külvárosban.
Franciaországban egy nőre kb.1,2 gyerek jut, 2,1-nek kéne lenni mindenhol,hogy fenn tudják tartani a népességszámot. Ellenben a bevándorlóknál nem ritka az 5 vagy annál több gyerek. Ezzel nem is lenne baj, ha beilleszkednének, de eszük ágában sincs. Mi lesz így az országgal? A franciák azt hiszik, ők hajtják igába a bevándorlókat, közben a bevándorlók nyomják le szép lassacskán a franciákat. Mire lehet így számítani?
Adna az Isten, minnel hamarabb mar tegnap is keso lett volna.
Minden esetre szeretnem ha Lyon Avignon Parizs es egyebb varosok osregi francia temetoi helyen parkokat letesitenenek az "oslakos" arabok kik az abrakadabra nyelvet beszelo piripocs nemzet leszarmazotainak valanak magukat (dak romai kontinuitas mintajara).
Ez azert lenne jo mert a franciaban tudatosulna a 2006-os Olaszi temeto ledozerolasa Nagyvarad onkormanyzatanak koszonhetoen. (egyetertesben az olah lakosaggal hisz egyet sem lattam tiltakozni)
Aztan meg kene unnepelni az egyesulest mikor is del franciaorszag egysul az eszaki megmaradt reszel melyet muzulmanna alakitanak (jelentos francia kisebbseggel akik ugyebar bozgorok lennenek legalabb megtanulnak mit jelent ez a szo)
A Rhone folyoba minimum 1 millio franciat temetnek de ugy hogy a kisgyereket az anyja hasabol tancoltatnam ki az arabokkal...
Rajonne a budos francia milyen a balkani mentalitas meg a bibliai Jelenesek konyve.
Hisz tudjuk hogy 3 ezer partizanert cserebe a szerbek minimum negyvenezer magyart oltek meg...
Namarmost szamoljunk: 40/3 ~ = 13...
Nagyvonalu lesek tehat a szorzo 13 azaz a mertek.A biblia azt irja hsonlo mertkekkel merjuk tehat 40 ezer *13 = 540 ezer...NO es a DUPLAJAN ez tobb int egy millio de lassek puha szivem felejuk megeleszek 1 millioval...
Oszeverni egy franciat mert beszelni mer a nyelven majd pszihologiai viszgalatoknak vetnem ala hogy biztos hazudot-e (mert az eset termeszetesen nem ugy tortent meg legalabbis hivatalosan ezt alitanak az arabok) vagy egyszeruen bolond addig amig futva menekulne a spanyolokhoz.,......
A Sorbon egyetemen csak arabul lehetne tanulni megha Parizst tobsebben franciakkal rakatnam tele had lassak hogyan sz@rnak a kozepepe az arabok a kulturajuknak (igy legalabb megertenek a Marosvasarhelyi Orvosi egyetem ugyet is)
Ja.....hoppa itt meg elfelejtettem duplan szamolni pedig a bilia megengedne......
A francia parasztok nagyjat lebaltaznam valami hegyi arab berber csordaval mar most hogy jobban szeressek az arabokat hogy "jogosabb" legyen az arabok boszuja mikor is kezbekapnak a foldet, melyet budai varban irnak ala miutan bilincsbe verve bevezetnem a francia kuldoteket.....
Ja es persze nepem ezert nem volna felelos soha az eletben a kovetkezo generacioknak meg csak emlekezniuk sem volna szabad hogy megszivtak, mig nepe kovetkezo generacioja mar buntetlen volna.....
No mit szolsz hozza Kukulkan?
Ugye nem is lennek hibas sot nepem sem hogy az elkovetkezo politikuskat kenyszeritse a nep becsuletenek tisztara mosasara......
31-es válaszoló!
A te fejedre meg atombombát kellene dobni!!
Hadd lássa mindenki, hogy járnak azok akik ilyen embertelen dolgokat találnak ki.
Ja és üzenem a 31-esnek meg a többi franciákat gyűlölőnek, hogy hiába örültök annak ha majd Franciaország muzulmán többségű lesz!
Mert nekünk mi lesz a sorsunk? Semmivel se jobb mint a franciáknak! Mi leszünk mi? Roma vajdaság! (és más közép-európai ország is az lesz.)
Ha Franciaország muszlim többségű lesz akkor mi simán roma többségűek leszünk!
Az mitől lenne jobb? Semmivel! Hát akkor?! Előbb a saját házunk tájékán kellene szétnézni nem mások kárának örülni -.-
"31-es válaszoló!
A te fejedre meg atombombát kellene dobni!!
Hadd lássa mindenki, hogy járnak azok akik ilyen embertelen dolgokat találnak ki."
Nahat...te kiirtanak Nyugat Europat igaz..hisz anno ok is ugyanazt tettek....
Tudod mit ok..legyen de eloszor veluk kezd :))
Ha meg azt akarod hogy a nep ne utalja azt akit megalazott egy masik akkor azon logikaval : egyel sz@rt egymilio legy kizart hogy tecadjen.:)) MARHA
Na szoval azt nem ertem mi volt olyan isznyatos abban az irasban az hogy terhes noknek a gyereket kitancoltatnam az arabokkal....(hat a szerbek hasonloan tancoltak a delvidekieken)
Az hogy hegyi csordaval lebaltaznam a parasztok felet...hat az olah pap a csordajaval falukat irtott ki szinten baltaval....
Az hogy a sajat epitesu egyetemen nem tanulhatna anyanyelven- -Marosvasarhewlyen ugyanez a helyzet
-Az hogy ledozerolnam a temetoiket=== Nagyvaradon az Olaszi temetot 2006-ban dozeroltak le epp az Eu-ba lepes elott biztos demokratiskus kissebsegjogi feltetelt teljesitettek....hat az enyem se lenne kulomb...
Az hogy a 3 ezer partizanert 40 ezer civilt meszaroltak le 13 szorosan boszulva akkor miert ne pusztulhatna 1 millio francia???
Na latod az ilyenekert tart ott az orszag ahol...de ha olyan nagyon multikulti vagy menj a franciakhoz segiteni az arabokhoz fuzodo szeretetuk kibontakozasaban....
Na jó ezt az atombombásat nem gondoltam komolyan. :D
Helyette sima bombát kellett volna írnom de hát korán reggel írtam, nem voltam teljesen magamnál...
"egyel sz@rt egymilio legy kizart hogy tecadjen"
Tessék?! Te "nagymagyarkodsz" itt aki nem tud értelmesen magyarul írni? Egyáltalán nem értem mit akarsz mondani... Mi az a "tecadjen"? Értelmes szó ez egyáltalán?
És hogy mi abban az iszonyatos? Az szerinted nem iszonyatos, hogy ha valaki egy terhes nőnek a gyerekét kitáncoltatja a hasából? Az a nő mit tehet arról, hogy a saját országa 100 évvel ezelőtt megcsonkított egy másik országot? A bosszú nem megoldás! Majdnem minden népnek van valami bűne egy másik nép iránt akkor most minden nép, minden ember bűnös? Mellesleg lehetséges hogy az a francia nő egy nagyon jó, nagyon kedves ártatlan ember és te vele így bánnál csupán azért mert az a bűne, hogy francia. Nem attól lesz valaki bűnös, hogy milyen nemzetiségű hanem a tettei teszik azzá! Mert nem az az elsődleges szempont valakinél, hogy ő melyik néphez tartozik hanem, hogy ő is egy ártatlan ember! Ha szerinted meg csupán azért bűnös mert ő az általad bűnösnek titulált francia néphez tartozik akkor nem vagy különb a náciknál!
(Nehogy elkezd itt írni, hogy a franciák se különbek tőlük a tetteik miatt. Mert van különbség: az akkori francia vezetők valóban nem voltak különbek mivel nagyon meggyalázták a magyarságot de a mai francia emberek arról nem tehetnek mert nem ők hozták ezt a döntést! Te pedig jelen esetben olyan vagy mint az akkori francia vezetők. És ahogyan fent is írtam: A bosszú nem megoldás!)
Amikor írtad, hogy az olyanok miatt mint én tart ott az ország ahol tart az csak egy ürügy volt, hogy valamivel támadni tudj engem.
A multikultit pedig hagyjuk...
"Nekunk igy is ugy is lottek mert mar elszaporodnak a kisebsegiek de azt azer orom latni hogy mas is bozgor lesz sajat hazajaban....."
Tipikus magyar mentalitás... Ha megdöglött az én lovam dögöljön a másiké is -.- Pff. szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!