Nem tartjátok gáznak azt, ha egy menekültet kiutasítanak egy fejlett országból, azért mert egy olyan országból jött, aminek megítélése nem jó? (Pl Jemen, Afganisztán, Irak, stb. )
Figyelt kérdés
Ez szerintem ultragáz, és nagyon közel van a faji alapú megkülönböztetéshez. Igazam van?#Afganisztán #menekült #Irak #kiutasítás #Jemen #rasszízmus #fejlett ország #faji alapú megkülönböztetés
2014. jan. 25. 22:05
11/13 anonim válasza:
Miért volna gáz? Európába milyen alapon akar bejönni egy afrikai? Teljesen más kultúrájuk van, és láthatjuk hogy egyáltalán nem bírnak beilleszkedni, nem is csoda hogy szerte Európában egyre inkább erősödik a szélsőjobb, csak szét kell nézni mi megy az angoloknál, franciáknál, németeknél, svédeknél stb. Az oroszok jól megoldották, megszigorították iszonyatosan a bevándorlási törvényeket, családbarát intézkedéseket hoztak az orosz családoknak, és lám szinte az egyetlen európai ország ahol növekszik a népesség ( és nem a bevándorlók miatt ).Mielőtt még valaki azt mondaná hogy oroszbu*i vagyok megsúgom hogy egyáltalán nem vagyok az csak szimpatizálok az ottani kormánnyal a fentebb leírt intézkedések miatt.
12/13 anonim válasza:
13:45: csak éppen Oroszországban egyrészt nem nő a népesség: 20 év után tavaly történt meg először, hogy nem csökkent, hanem stagnált. Másfelől pedig a leggyorsabban ott a kaukázusi muszlimok szaporodnak... Jobban utána kéne nézned a dolgoknak.
13/13 anonim válasza:
Ahhoz, hogy megkapja a menekült státuszt, eleve az kell, hogy komoly veszély fenyegesse ott, ahonnan jön. Tehát éppen, hogy előnyt jelent, ha rossz a származási ország megítélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!