Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálnak minket, magyarokat?

Miért utálnak minket, magyarokat?

Figyelt kérdés

Nézegettem kérdéseket, és jó néhány helyen láttam, hogy " Titeket magyarokat mi úgy utálunk ausztriában, mint ti a cigányokat " stb.

Miért? Rájöttem, hogy minket mindenki utál:

Franciaország nem segít, ellenünk volt a történelem során ( pl. trianon legfőbb támogatója ), ugyanúgy, mint az angolok. A horvátok szintén, szlovákokról, románokról, szlovénokról, ukránokról ne is beszéljünk. De miért? Miért utál mindenki? Mit tettünk ellenük?

Korrekt, egész választ várok.

2014. jan. 22. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mert tettünk olyat valaha is amiért szerethetnének?
2014. jan. 23. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Voltam már Ausztriában, Szlovákiában is huzamosabb ideig. Sehol nem utáltak, sőt még nagyon kedvesek is voltak. Én inkább azt látom, hogy a magyarok azok, akik hajlamosabbak utálni másokat.
2014. jan. 23. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért utálnak, mert mi is utáljuk magunkat. Pl. itt a legnagyobb az öngyilkossági ráta Európában.
2014. jan. 23. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk magyarnak lenni nem nagy dicsőség.

Egyszerűen azért, mert nincs mögötte teljesítmény. Azt nem mondanám, hogy utálnak, de alapvetően a helyünkön kezelnek. A nagy bugris kelet-európai prérin.

És tudod, igazuk van.

2014. jan. 23. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Japánban pl. kifejezetten szeretik a magyarokat. Kodály Zoltán és a Kockásfülű nyúl most nagyon menő. Csakhogy egy ellen példát mondjak.
2014. jan. 23. 14:18
 16/16 anonim válasza:

Hello, én szerbiai vagyok. Gyorsan megfogalmazva: a magyarok csak sírni tudnak mindenen, elég csak a tv-t bekapcsolni, nekünk ilyen szar nekünk olyan szar...

0 összetartás. Észrevehetnétek már h sokkal jobb helyzetben vagytok mint rengeteg más nép.

2014. febr. 5. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!