Miért utálnak minket, magyarokat?
Nézegettem kérdéseket, és jó néhány helyen láttam, hogy " Titeket magyarokat mi úgy utálunk ausztriában, mint ti a cigányokat " stb.
Miért? Rájöttem, hogy minket mindenki utál:
Franciaország nem segít, ellenünk volt a történelem során ( pl. trianon legfőbb támogatója ), ugyanúgy, mint az angolok. A horvátok szintén, szlovákokról, románokról, szlovénokról, ukránokról ne is beszéljünk. De miért? Miért utál mindenki? Mit tettünk ellenük?
Korrekt, egész választ várok.
Mondjuk magyarnak lenni nem nagy dicsőség.
Egyszerűen azért, mert nincs mögötte teljesítmény. Azt nem mondanám, hogy utálnak, de alapvetően a helyünkön kezelnek. A nagy bugris kelet-európai prérin.
És tudod, igazuk van.
Hello, én szerbiai vagyok. Gyorsan megfogalmazva: a magyarok csak sírni tudnak mindenen, elég csak a tv-t bekapcsolni, nekünk ilyen szar nekünk olyan szar...
0 összetartás. Észrevehetnétek már h sokkal jobb helyzetben vagytok mint rengeteg más nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!