Miért utálnak minket, magyarokat?
Nézegettem kérdéseket, és jó néhány helyen láttam, hogy " Titeket magyarokat mi úgy utálunk ausztriában, mint ti a cigányokat " stb.
Miért? Rájöttem, hogy minket mindenki utál:
Franciaország nem segít, ellenünk volt a történelem során ( pl. trianon legfőbb támogatója ), ugyanúgy, mint az angolok. A horvátok szintén, szlovákokról, románokról, szlovénokról, ukránokról ne is beszéljünk. De miért? Miért utál mindenki? Mit tettünk ellenük?
Korrekt, egész választ várok.
Tévedsz, nem utálnak minket jobban, mint másokat. És arrafelé is ugyanolyan bugrisok teszik ezt, mint errefelé.
Amúgy az osztrákok úgy nagy általánosságban nem utálnak minket, hanem inkább lenéznek. De vigasztalódj, mindenkit a Lajtán innenről.
A politikát nem szabad belekeverni a népek közötti barátságba. A franciák, angolok egy velejéig szemét emberek akik kutyába sem veszik a keleti országokat.. Még merem állítani hogy Amerika jobban kisegítene minket mint az Unió, hisz Kiev-be is két követ ment el jobb belátásra bírni a kormányzatot.
A románok valóban nem bírnak minket engem is megakartak gatyázni Konstancában amikor magyarul beszéltem a saját barátaimhoz..., az Ukránok viszont jó fejnek számítanak, legalábbis neten vannak barátaim. Többiekről nem tudok mondani semmit
21/F
1) Az emberek csoportokban élnek, számunkra ez a csoport a nemzet. Ha pedig a mi csoportunk szembekerül egy másik csoporttal, mi a sajátunkat fogjuk preferálni. Na most ha két nép egymás mellett él, sokszor nem fognak egyezni az érdekeik, így viták lesznek, amiben a népek között ellenségesség alakul ki. Pl köztünk és a szomszédos vagy itt élő kisebbségi népek között. És egy ilyen vitás kérdés évezredeket túlél, míg a pozitív élmények egy pillanat alatt elfelejtődnek. Így összességében mindig az utálat felé billen a mérleg két nép között, akik hosszabb ideig érintkeztek egymással.
2) Az egy baromság, hogy az angolok utálnának minket. A franciákról sem hallottam ilyesmit, de arról nem tudok személyeset nyilatkozni. Illetve én az ukránokról sem hallottam hogy utálnának minket, de a fene tudja.
3) Természetesen mindig vannak, akik felül tudnak emelkedni ezen az egész általánosító baromságon, a korábbi eszmefuttatás csak a butábbakra vonatkozik. De sajnos ők vannak többen. Sokkal többen...
"A politikát nem szabad belekeverni a népek közötti barátságba. A franciák, angolok egy velejéig szemét emberek akik kutyába sem veszik a keleti országokat.. "
A józan gondolkozásba sem kéne... Bár a te esetedben nem biztos, hogy meg lehet különböztetni a különböző tudatállapotokat. Csak egyet nem értek: ha már ennyire soviniszta vagy, miért nem tanulsz meg rendesen magyarul?
Azért nem szeretik a Magyarokat mert nincs bennük identitás tudatos összetartás (a magyarokba)
A Magyar az egy sehova és senkihez sem tartozó népcsoport.
Szia Aljóska nevű troll account, örülök, hogy megmondhattam neked, hogy rejtsd el a nickneved a kérdéseknél.
Nem utálnak senkit civilizált emberek, Nyugaton főleg nem. Ott vannak olyan értelmi szinten, hogy nem komplett népeket gyűlölnek, hanem az egyén értékeit mérik. A magyar szélsőjobbos médián kívül senkinek nincsenek olyan elképzelései, hogy pl. a franciák utálnak minket. Ismerek vagy 50 franciát, legtöbbet nem Magyarországról. Tudod mi a véleményük rólunk? Az, ami nekünk Lettországról meg Izlandról. Ha benne vagyunk a hírekben arról tudnak, amúgy nem érdekeljük őket annál jobban, mint minket a lettek. Tudom, ez szürkébb, mint elképzelni a vasvillát emelgető francia parasztokat amint a magyarságra halált kívánnak, de ez az igazság.
Amúgy meg szlovénok, horvátok is? Te se láttál még egyet sem élőben, ha ilyen blődségeket hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!