Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A szlovákok és a románok...

A szlovákok és a románok miért gyűlölik a magyarokat?

Figyelt kérdés
akárki akármit mondd (jó persze tudom hogy van kivétel) de a szlovákok és a románok épp annyira gyűlölik a magyar embert mint a nácik gyűlölték a zsidókat a 2. világháború alatt, de nácik legalább találtak rá ürügyet hogy mért pont a zsidókat utálják de mit tettek a magyarok a szlovákok vagy a románok ellen? Mert tudtommal semmit és szerintem azért utálják a magyar embert mert olyan szinten retardáltak hogy csak úgy rá ütöttek a hasukra és épp a magyarokat szemelték ki maguknak...

2013. nov. 30. 16:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
80%

Szimpla kisebbségi komplexusból és dacból, mindkét nemzet államalakulatának jelenlegi formája a nagy múltú Magyarországhoz képest nagyon fiatal ráadásul úgy, hogy a hajdani magyar területeken amelyeket ma maguknál bírnak hemzsegnek a magyar emlékek és nem tudnak velük mit kezdeni. Fújnak, vicsorognak a magyarokra, hogy állítólag 1000-éven keresztül elnyomtuk őket.

Azt hiszem ezt a jelenséget nevezik csak úgy simán, hogy Hungrofóbia.

2013. nov. 30. 21:13
 22/37 anonim ***** válasza:
69%
*Hungarofóbia.
2013. nov. 30. 21:19
 23/37 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem valójában te vagy az, aki utálja a szlovákokat és a románokat, így en bloc. Én sokat jártam Romániában és beszélgettem emberekkel, mindenki az első percektől kezdve tudta, hogy magyar vagyok, mégis teljesen kedvesek voltak. Vannak pozsonyi ismerőseim is, ők sem gyűlölködnek.
2013. nov. 30. 21:28
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Megjegyezném még, hogy nem lehet általánosítani, hogy minden szlovák és román gyűlöli a magyarokat, sokkal nagyobb többségeben vannak a normálisan gondolkodók.
2013. nov. 30. 21:40
 25/37 anonim ***** válasza:
87%

En 32 eve elek Romaniaban (Bukarestben is laktam 12 evet), tobb ezer romannal kerultem kapcsolatba, de ezek kozul csak EGY orrolt ram magyar mivoltomert (egy konyvtaros-seged az egyetemen, aki akkor jott le a hegyekbol).

Akarki akarmit mond, a romanok 99.5%-anak semmi baja a magyarokkal, a maradek 0.5% pedig retardalt vagy nagyon konnyen befolyasolhato ember, akikre nem erdemes szot vesztegetni; persze a szajuk nagy, ezert aztan sokan hasraesnek toluk.

Nem egy esetben pedig a magyarorszagiaknak koszonhetjuk, hogy a romanok orrolnak rank (mint ahogy 7es es 8as talaloan irta); pl a gyerek Nagy-Magyarorszagos poloban vegigkacsazik Marosvasarhely foteren, meggyozodve hogy elete hostettet viszi vegbe; aztan masnap csodalkozom, hogy a munkahelyen a roman kollega miert viselkedik olyan huvosen velem...

2013. nov. 30. 22:09
 26/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem szeretem az ilyen általánosításokat. Sokan biztos azt hiszik, hogy a magyarok meg utálják a románokat, de nekem például semmi bajom velük. Azért mert 100 éve volt egy háború és békeszerződés? Mi közöm van nekem ahhoz meg a ma élő románnak?
2013. nov. 30. 22:40
 27/37 anonim ***** válasza:
51%

"nácik legalább találtak rá ürügyet hogy mért pont a zsidókat utálják de mit tettek a magyarok a szlovákok vagy a románok ellen"

ja.... akkor te se vagy rasszista :D

2013. dec. 1. 11:09
 28/37 anonim ***** válasza:
40%
Azért mert ha Nyugat egy percre is hátat kellene fordítania és nem lenne ki biztosítsa létüket akkor a magyarok szétszednék őket . Erdélyt még a Székelyek is vissza tudnák foglalni !
2013. dec. 1. 16:10
 29/37 anonim ***** válasza:
87%
A honvédség mai állapotával érdekes lenne!
2013. dec. 1. 16:14
 30/37 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a meglepően értelmes és kifejtett válaszokat, a pozitív és negatívakat egyaránt
2013. dec. 1. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!