Miért utálják a Románok, és a Szlovákok a Magyarokat?
Mindig azt lehet hallani,hogy a Románok ütik-verik a Magyarokat,utálják,gyalázzák őket,a Szlovákokkal egyetemben,csak azt nem értem mi a f.szért? Mire nyomják magukat azok a köcsogök? Ma is a Román sportolókkal tapostatják,gyalázzák a Magyar kézilabda csapat 13 mezét,és utólag bejelentik,hogy "bocs,de nem tudtuk hogy ez zavar valakit"Hát nem tudom van-e olyan Magyar,aki még ezek után szereti azokat a gyökereket.Ráadásul még szinte az jön le az egészből,hogy a kormány is(a szlovák,román)helyesli az egészet.Még külföldön is utálják őket,legalábbis Spanyolországban tuti,mert mikor ott éltem,és ha meghallották hogy keleti vagyok,rögtön az volt az első kérdés,hogy "remélem nem Román?"Ellepik az országokat,lopnak,hazudnak(tisztelet a kivételnek).Nem tudom ki hogy van vele,de én megutáltam őket amiért ilyen ellenséges ingyenélő banda szarba sem néz minket!Csak még mindig nem tudom miért érzik azt,hogy jobbak mint mi MAGYAROK!!!
Ha valaki tudja a választ,akkor arra kíváncsi lennék...
Azért mert (többek közt) így dolgozzák fel, hogy a magyarokhoz tartozott ezer évig az egész Kárpát-medence...
Oláhok balkánról jött pásztornépség, amelyet a azért telepítettek be hozzánk, mivel a török, és Habsburg-ellenes háborúkban sok terület elnéptelenedett, és kellett az uraknak a munkaerő a földekre... Aztán persze állítják, hogy ők a rómaiaktól szármeznak (bár ha elmesélnék ez az olaszoknak, szerintem röhögőgörcsöt kapnának!)
Tótok is egyszer népség volt a Felvidéken, favágásból, fazékfoltozásból, illetve ilyenekből éltek.. 19. századig nem is volt közös nyelvük, valamint akkor találták ki azt a szót is hogy "szlovák"...
Befejezésül had mondjam el, hogy egyik fél részéről sem fair a másik lenézése, bántása... Ugyanis a trianoni szerződésnek is ez volt a célja, hogy messze nem az etnikai határok mentén húzzák az új határvonalakat, és így csak ellenségeskedés lesz és széthúzás... a nyugatiak meg közben uralkodnak felettünk és erősodnek!
Nem utálják a magyarokat. Csak minden oldalon vannak olyan hangadók, mint a kérdező is, akik miatt úgy tűnhet, hogy itt konfliktus van, De ha az utca emberét nézzük bárhol, nincs gyűlölködés.
A kérdező nem egy észlény, ha még a mellékneveket sem tudja helyesen leírni...
Azért akadnak olyan románok, szlovákok, akik nem utálnak bennünket. Nekem vannak szlovák barátaim, akik nem tartják helyesnek a magyargyűlölködést.
Ami Romániát illeti. Nem tudom, mi ez a folytonos ellenségeskedés. Lehet, hogy közös történelmünk van, azért nem kell utálnunk egymást. Északon egész jól kijönnek a norvégok, a dánok, a svédek meg a finnek egymással. Tanulhatnánk tőlük!
És olyan gyorsan felejtették el, hogy mi, magyarok együtt éreztük velük, amikor Marian Cozma meghalt. Ha ő ma élne, biztos nem örülne a magyar-román viszálynak.
Mint, ahogy leírtad, Kérdező, hogy külföldön nem szeretik őket. Véleményem szerint a szlovákokat utálják a legjobban, mert nagyon ellenségesnek tartják a viselkedésüket. Mikor Horvátországban voltam, egy boltban sokszor vásároltam be, úgyhogy mindig kedvesen köszöntem az eladónak. Harmadik napon kíváncsi lett, honnan jöttem. Mikor megadtam neki a választ, mondta, hogy jó nekem, hogy magyar vagyok, mert ha nem haragszom, nem szereti a szlovákokat. Kérdeztem, miért? Mert nagyon ellenségesek, főleg velünk szemben -ok nélkül, és Slota folyton minket szidott a hülyeségeivel. Mondtam, hogy sokszor hallottam erről, de nem kell vele foglalkozni,mert vannak rendes emberek a világon.
történelem...
Évszázadokon keresztül elnyomtuk őket, ennek meg érthetően nem örültek.
Lóf4sz nyomtunk el bárkit is!
A puszta létünk irritálja őket, mert folyamatosan emlékeztetjük ezeket arra, hogy senkiházi népek, akik sehol sem lennének, ha nem tudtak volna tőlünk hazát lopni maguknak. De nekik még ez sem elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!