Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelnek nem kéne elgondolkoz...

Izraelnek nem kéne elgondolkoznia?

Figyelt kérdés

Mit csinál Izrael a palesztinokkal? Ők szabályosan kimerítik a népirtás fogalmát. Betelepültek az országukba és szép lassan fegyverrel óriás falakkal mindenkit megölnek.

Ők beszélnek holokausztól? ŐK???? Mit művelnek a palesztin gyerekekkel, öregekkel? Rasszizmus hát milyen dolog hogy aki zsidó egyből állampolgár lesz Izraelben más meg alig mehet be??? http://www.youtube.com/watch?v=4KuzdUVp6Fw

2013. nov. 7. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
Sajnalom kerdezo, de te alulmulod a szamomra parbajkepes emberek szintjet. Agyo
2013. nov. 8. 14:05
 52/71 A kérdező kommentje:

Igen az igazság ellen nehéz vitába szállni. Bár egy görög filozófus szerint minden bebizonyítható és az ellenkezője is. De hogy egy saját maga által bevallott cionista azzal bizonygatja hogy igazábol nem is úgy van hogy belinkel egy turisták számára szánt luxus hotelt az szánalmas.

Tudod hiába nem ismered el ott bizony gyerekeket ölnek a cimboráid. Tavasszal volt mikor provokációból belelőttek az Izraeliek egy több emeletes házba. Azért hogy Irán harcba szálljon. Egyiptomban is forrongások törtek ki.

Ezeket védd csak de ők téged soha nem fognak elfogadni.

Ha nem vagy zsidó akkor egyzerű góly vagy. Ha az vagy akkor meg büszke lehetsz hogy ilyen érvekkel ölnek meg ártatlanokat és nekik áll feljebb.

2013. nov. 8. 14:31
 53/71 anonim ***** válasza:

Nezd, ez az utolso reakciom a dolgaidra, de megprobalom megmagyarazni, hogy mi a baj (bar nem hiszem, hogy megerted).

Valaki tesz egy allitast, A-t.

A masik bebizonyitja, hogy A nem igaz.

Az elso kozli, hogy B igaz. A masik bebizonyitja, hogy B sem igaz.

Az elso bevagja, hogy C igaz...

A mi esetunkben A allitas volt - mondjuk - hogy a zsidok a palesztinoktol elszedett hazakban laknak.

Megmutattam, hogy nem igaz.

Erre te bevagtad, hogy a palesztinok nyomorban laknak, a zsidok meg luxusban. (Hat akkor most a szegeny palesztinoktol elrabolt hazakban laknak, vagy luxusban?)

Megmutattam, hogy mind a zsidok, mind a palesztinok kozott vannak luxusban lakok is, meg szegenyebbek is.

Erre te bevagod, hogy az obolhercegsegekben... (hat akkor az arabok laknak luxusban?)

Szoval amit te csinalsz, az nem VITA, hanem egyszeru veszekedes.

Veszekedeshez pedig keress mas partnert magadnak.

Ez

2013. nov. 8. 14:47
 54/71 A kérdező kommentje:

XDA mi esetunkben A allitas volt - mondjuk - hogy a zsidok a palesztinoktol elszedett hazakban laknak. XDDDDDD

ÓÓ értem nem volt tiszta a kép. Na akkor tisztázzuk ezt példának hoztam fel. Én a házat az országra értettem a családot pedig a népre nem tudtam hogy ennyi irodalmi hasonlatot sem ismersz fel és szó szerint érted.

Hagyd a zsidókat túl csökkent az elméd hozzájuk.

2013. nov. 8. 15:05
 55/71 anonim ***** válasza:

Kérdező, te szerencsétlen. Egy zsidóval vitatkozol.

Ráadásul abban igaza van, hogy agyiban jóval szerényebben vagy bútorozva.

A jó szándékod ellenére nem vagy elég felkészült egy ilyen vitára csak feldobálod neki a labdákat.

Én tudom milyen gyűlölet van ezeknek a fejében és, hogy valójában milyen szemétládák, de ezt a harcot nem neked kell megvívnod, nem most és nem itt.

2013. nov. 8. 16:18
 56/71 anonim ***** válasza:
Hát ja. Érdemi kérdésekre nem is válaszolt cionista barátunk.
2013. nov. 8. 16:46
 57/71 anonim ***** válasza:

Mekkora álszent vagy kérdező. A palesztinok ugyanolyan alja népség, mint itt a cigányok. Csak azt kapják, amit megérdemelnek. Példát kellene a zsidókról vennünk...

Akkor miért van az, hogy a zsidók külföldön és Magyarországon állandóan ájvékolnak (hazudoznak), hogy Magyarországon a gaz nácifasiszta magyarok (alles zusammen) elnyomják meg kiirtják a cigányokat.

Ugyanazok a zsidók, akik Izraelben halomra lövik a palesztinokat.

2013. nov. 9. 12:57
 58/71 anonim ***** válasza:

Na, látom közben változások voltak a topicban.

A kommentem első bekezdéséről valamiért lemaradt az idézőjel, idéztem az 57-es kommentelőt, akit törölt a moderátor, úgyhogy most az enyém lett az 57-es komment.

2013. nov. 9. 16:20
 59/71 anonim ***** válasza:
Sok magyar pedig ajvékol, hogy a zsidók ölik a palesztinokat... Egyébként én voltam az 57-es.
2013. nov. 9. 17:27
 60/71 anonim ***** válasza:
Akkor mivel különb a zsidó?
2013. nov. 9. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!