Izraelnek nem kéne elgondolkoznia?
Mit csinál Izrael a palesztinokkal? Ők szabályosan kimerítik a népirtás fogalmát. Betelepültek az országukba és szép lassan fegyverrel óriás falakkal mindenkit megölnek.
Ők beszélnek holokausztól? ŐK???? Mit művelnek a palesztin gyerekekkel, öregekkel? Rasszizmus hát milyen dolog hogy aki zsidó egyből állampolgár lesz Izraelben más meg alig mehet be??? http://www.youtube.com/watch?v=4KuzdUVp6Fw
Kérdező, szerintem félreértetted a 17-es kommentelőt.
Bizonyos definíciók megkülönböztetik a népirtást az etnikai tisztogatástól.
Ez utóbbinál ugyanis nem az egész nép kiirtása a cél, hanem "csak" egy meghatározott területen történő kiirtása.
Mindkettő gyomorforgató és az "etnikai tisztogatás" is ugyanúgy elítélendő.
Nehéz a cselekmény szándékát feltérképezni, mert nem tudni, ha megtehetné, vajon utolsó szálig irtaná ki az adott népet, vagy megelégedne egy adott területen.
jelesül pl. a zsidók vajon ha tehetnék kiirtanák utolsó szálig a palesztinokat, vagy csak Izraelből?
Újabb palesztinokért aggódó kérdés köszönjük. Megtudhattuk néhány tőmondatból és egynéhány youtubeos videóból, hogy egy 70 éves fegyveres konfliktust, hogyan robbantott ki egy olyan állam, ami elismerte a másik államot, egy olyannal szemben aki a feltételezett agresszorét nem.
És a további eseményekkel is foglalkozik, hisz azok nem számítanak, a lényeg gonosz zsidók nyomort csináltak a sivatag közepén és a békés palesztin tüntetők hullanak mint a legyek. Nem mondom, hogy a másik fél ártatlan, Izrael és megéri a maga pénzét, de az ártatlan bárányokat gyilkoló apartheidtől messze van.
Kezdetnek néhány link a minimális tisztánlátás érdekében:
Mondjuk a civil palesztin áldozatot kitermelő konfliktus konfliktus, amit úgy 100000 áldozatot szűk évszázada a világ minden helyén, ahol élnek palesztinok folyik enyhén erős kifejezés a népirtás, pláne úgy hogy a palesztinok egy harmadát az arabok (sőt gyakran palesztinok) vadászták le, a maradék 65000-ből meg 60000 fegyveres katona volt, aki szabályok vagy kevésbé szabályos ütközetben hunyt el, marad úgy 5000 civil áldozat 60 évre.:
Míg a zsidóknak van úgy 75000 áldozatuk, aminek a többsége szintén katona: [link]
"mianmari katonai diktatúra és népirtás miért nem zavarja ennyire a jobboldaliakat?" engenm például azért mert nem is halottam eddig róla. De engem zavar minden népirtás. Zavar Észak Kórea is. De nehogy már az egyiknek szabad a másiknak nem. Engem minden diktatúra zavar ahol embereket ölnek ártatlanul. Utolsónak meg nézze meg a képeket. Nem érdekel a zsidók mentegetőzése. Azok a képek halott gyerekeket ábrázolnak meg lehet nézni. Ezek után még felrója nekik valaki ha dühösek? Mert nyilván minden szülő dühös. Milyen jogon mondták a zsidók hogy az ország az övék? Isten szava? Na persze amit más nem halott.
Valyon ki kezdte uszítani az usát a háborúra. Azért kellett a kamu a new yorki tornyokkal mert már az amerkai közvélemény is igen hangos volt mi a francért megy háborúba amerika olyan messzire? Ráadásul békét azt nem hozott csak halott gyerekeket mert önként nem adták az olajat. Amúgy is hogy lehet valaki olyan ember hogy ezeket védi? Azért képesek voltak salyát tornyaikat és benne dolgozókat egy látványos megrendezett katasztrófában megölni hogy mehessen tovább a harc az olajárt. Persze érdekes egy zsidó sem volt a tornyokban.
Védd őket és nézd meg a képeket. Engem minden igazságtalanság zavar de leginkább ha tagadják. Az az egy tetszik a bíroságokban hogy aki beismeri enyhítő körülményt kap. Szerintem a legrosszabb a bűnösökben hogy tagadják amit tettek.
Izraelt két okból hozták létre.
1. az USA-nak kellett egy katonai támaszpont a Közel-keleten
2. Európa szabadulni akart a zsidóktól
Hogy ti milyen nagy tudosok vagytok!!!!!
A problema, hogy az allitasaitok NEM TENYEKEN alapulnak.
Menj ki Izraelbe, nezz korul, beleertve az arabok lakta teruleteket is, aztan papolj. A SAJAT szemeddel gyozodhetsz meg arrol, hogy amit itt szajkoztok, az egyszeruen HAZUGSAG.
Oké értem. Izrael: de szép húúúú. Mi ez a hatalmas fal? Jaaah ez olyan mint a koncentrációs táboroknál hmm értem.
Na amúgy meg utolsó : Izrael fizetett hirdetését hallottuk.
"Hogy ti milyen nagy tudosok vagytok!!!!!
A problema, hogy az allitasaitok NEM TENYEKEN alapulnak.
Menj ki Izraelbe, nezz korul, beleertve az arabok lakta teruleteket is, aztan papolj. A SAJAT szemeddel gyozodhetsz meg arrol, hogy amit itt szajkoztok, az egyszeruen HAZUGSAG."
Én jártam ott, voltam Betlehemben is. A saját szememmel láttam, hogy koldulnak a palesztin gyerekek. Te hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!