Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelnek nem kéne elgondolkoz...

Izraelnek nem kéne elgondolkoznia?

Figyelt kérdés

Mit csinál Izrael a palesztinokkal? Ők szabályosan kimerítik a népirtás fogalmát. Betelepültek az országukba és szép lassan fegyverrel óriás falakkal mindenkit megölnek.

Ők beszélnek holokausztól? ŐK???? Mit művelnek a palesztin gyerekekkel, öregekkel? Rasszizmus hát milyen dolog hogy aki zsidó egyből állampolgár lesz Izraelben más meg alig mehet be??? http://www.youtube.com/watch?v=4KuzdUVp6Fw

2013. nov. 7. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
10%

Izrael a zsidók ősi szent földje.

Ha Magyarországra betelepülnének valami jöttmentek, akkor a magyarok is azt csinálnák, mint a zsidók.

Izrael jó példa arra, hogy lehetséges visszaállítani egy ősi állam szent határait.

2013. nov. 7. 16:37
 2/71 A kérdező kommentje:
Hát magyarországra is betelepültek páran akkor mi is kövessük a példájukat? Mert ezt állítod? Akkor mi is húzzunk falat és öljük halomra a szlovákot a románt a zsidót nem?
2013. nov. 7. 16:40
 3/71 A kérdező kommentje:
Egyiknek szabad a másiknak nem?
2013. nov. 7. 16:41
 4/71 anonim ***** válasza:
43%

"Ha Magyarországra betelepülnének valami jöttmentek, akkor a magyarok is azt csinálnák, mint a zsidók. "

Galíciai jöttmentekre gondolsz?

2013. nov. 7. 16:42
 5/71 anonim ***** válasza:
9%

A zsidók egy igen nacionalista nép.

Ha a magyarok fele annyira lennének nacionalisták, akkor nem engedik feldarabolni az országukat a 20. század elején.

2013. nov. 7. 16:42
 6/71 anonim ***** válasza:
43%
Az senkit nem zavar, hogy a palesztinok voltak ott előbb... És arra hivatkoznak, hogy nekik ez az "ígéret földje" meg "istennel kötött szövetségük" miatt jár nekik. Majd én is ezt mondom amikor a hitelem visszatérítése a kérdés: "nekem ezt isten megígérte, úgyhogy GTFO"
2013. nov. 7. 16:49
 7/71 A kérdező kommentje:
Nekem isten ígért kétmilliárdot úgyhogy lesznek szívesek kifizetni! kb ennyire értelmes a zsidók indoka. Ez az őskorban a barlangok szintjén talán ismétlem TALÁN megállná a helyét de szerintem akkor is barlang arc lenne belőle.
2013. nov. 7. 16:54
 8/71 anonim ***** válasza:
64%
A jobbik fizetett hirdetését olvasták.
 9/71 A kérdező kommentje:
*harc
 10/71 A kérdező kommentje:
XD "jobbik hirdetése" látom máris politikai dolog ha valaki kimondja az igazat.
2013. nov. 7. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!