Mit gondoltok, hogy újra felépítik a berlini császári palotát?
2013. nov. 1. 23:18
1/12 anonim válasza:
Jól teszik.
Jó látni, hogy Németország költ a kultúrára is.
Budapesten is gatyába rázhatnánk már a budai palotát.
2/12 anonim válasza:
Elég randa épület, de hajrá. Berlinnek úgyis mindegy, szerencsétleg, csúnya, karakter nélküli város.
3/12 anonim válasza:
Budai várpalota rendezési terve már elkészült, ebben a ciklusban a várkertbazárt (hiány pótló parkolóval), a díszteret, Mátyás templomot csinálják/ csinálták meg, illetve Honvéd Főparancsnokságot. Ezek a beruházások már kivitelezés alatt vannak.
Ha jövőre is a Fidesz lesz hatalmon, akkor biztos megcsinálják a (Lánchidat a Clark ádám teret), de biztos folytatják a várban is a felújításokat, de az megint jelentős költségeket emészt majd fel.
4/12 anonim válasza:
Szerintem Németország úgy ahogy megengedheti de nekünk a karbantartáson túl nem telik ilyenre.
5/12 anonim válasza:
Ahhoz képest elég sok középület újult meg utóbbi években. Ludovikától a Kossuth térig, Műszaki egyetemtől a Váci utcáig (Duna korzóig), Ferenciek teréig... Csak hogy a turisztikailag frekventált helyekről essék szó.
7/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy van-e értelme akkor amikor a városnak sok milliárd eurós adóssága van.
8/12 anonim válasza:
Nem szeretem, ha valamit egy az egyben újraépítenek. Sokkal jobban tetszik ha az aktuális helyzetet gondolják tovább és valami újat alkotnak. Ami egyszer leomlott, azt hagyják úgy.
9/12 anonim válasza:
Nem és akkor a kultúrával mi lenne? A japánok a legjobbak ebben. Őrzik a hagyományokat nem felejtik el kik ők de ugyanakkor a világ legfejlettebb országa.
10/12 A kérdező kommentje:
8-as! Szerintem nincs igazad, hanem az utolsóval értek egyet. Fontos a kultúra és a múlt. Ugyanis ennek a pontos ismerete erősít meg.
2013. nov. 2. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!