Montenegróban mi szükség van melegfelvonulásra, ha a lakosság 71 százaléka elfogadhatatlannak tartja?
150 tüntető volt,1500 ellentüntető és 2000 rendőr.
Egy ilyen országban ahol a nép több, mint 70 százaléka ellenzi ezt, mi szükség van erre?
Valami EU konform?
Micsoda milyen érvelés?
Az az érvelés, hogy ha nem undorkodnának, csak simán kimennének úgy viselkedve, mint egy normális ember, akkor jobban elfogadnák őket. Én speciel ha a vonulgatásokat szervezők helyében lennék, akkor ki is vágnám a felvonulásból a provokáló aberráltakat és csakis a többi maradna ott.
" Ők is házasodhatnak , ha van egy másnemű párjuk, de ők azonos neművel akarnak, ha kapnának egy ilyen jogot, akkor az csak is rájuk vonatkozna, vagyis eggyel több joguk lenne, mint egy heteró párnak, értjük?"
nem vagyok benne biztos, hogy ennyire hülye vagy, vagy csak trollkodsz. szerinted a homoszexuálisoknak heteroszexuálisokkal kellene házasodniuk? nem. a jog nem az, hogy házasodhaz a másik nemmel, hanem az, hogy házasodhatsz azzal a nemmel, akit szeretni tudsz. ahol a melegházasság is be van vezetve, ott a heterok is házasodhatnak a melegekkel, szóval nincs többletjog, viszont ahol nincs, ott a melegek nem házasodhatnak azokkal, akibe szerelmesek, a heterok meg igen, szóval kevesebb a joguk.
van néhány hülye hozzászólás. A felvonulás azért kell, hogy elfogadják.
Hogy pávatollakban vonulnak? Idén kint voltam a pestin, 10ezer emberből 2 volt feltűnő. Ez egyáltlán nem sok.
Szerintem a jogoknál sokkal fontosabb a társasdalmi egyenlőség, mert még mindig úgy kezelnek minket, mintha valami bűnözők lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!