Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Montenegróban mi szükség van...

Montenegróban mi szükség van melegfelvonulásra, ha a lakosság 71 százaléka elfogadhatatlannak tartja?

Figyelt kérdés

[link]

150 tüntető volt,1500 ellentüntető és 2000 rendőr.

Egy ilyen országban ahol a nép több, mint 70 százaléka ellenzi ezt, mi szükség van erre?

Valami EU konform?

2013. okt. 20. 21:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Micsoda milyen érvelés?

Az az érvelés, hogy ha nem undorkodnának, csak simán kimennének úgy viselkedve, mint egy normális ember, akkor jobban elfogadnák őket. Én speciel ha a vonulgatásokat szervezők helyében lennék, akkor ki is vágnám a felvonulásból a provokáló aberráltakat és csakis a többi maradna ott.

2013. okt. 20. 22:05
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
És te tudod, hogy montenegróban a vonulók hogyan vonultak? Vagy miről formálsz véleményt, ha szabad kérdeznem?
2013. okt. 20. 22:05
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Éppen azért van rá szükség, mert a 71% elfogadhatatlannak tartja. Ha a 71% elfogadná, akkor nem lenne rá szükség...
2013. okt. 20. 22:23
 14/20 Vadkan01 ***** válasza:
22%
Tudom , hogy mit jelent a tolerancia. Gondolom a tüntetők azt akarják, hogy házasodhassanak az egynemű "párok" is és örökbe fogadhassanak gyereket is, na azt, hogy ez nekik jár, a 71% nem fogadja el, ennek 71%-nak a véleményét (vagy legalábbis a nagy részét) meg akarják változtatni, azaz legyenek toleránsak a melegek véleményével. Ez történik minden országban, ahol a melegfelvonulást engedélyezik. Na ezzel az a probléma, hogy ez plusz jog lenne, mert ezt miért érdemelnék meg? Ők is házasodhatnak , ha van egy másnemű párjuk, de ők azonos neművel akarnak, ha kapnának egy ilyen jogot, akkor az csak is rájuk vonatkozna, vagyis eggyel több joguk lenne, mint egy heteró párnak, értjük? A másik, hogy normálisak-e, na a társadalmi norma az(meg a természetes is), hogy egy férfi és egy nő szexel, az állatoknál is, hiába fordul el ott is a homokozás(mert szokott ez érv lenni), ott se ez a norma, mert már kihaltak volna azok az állatok, tehát eleve nem lehetnek normálisak a melegek, mert melegek. De ennek ellenére engem nem érdekel, mit csinálnak otthon, mert ebben a rohadó társadalomban ők a legkisebb gond, majd a jó Isten eldönti mi legyen velük, eleve már a heterók világfelfogásával is probléma van, ezért van a válság, ezért cseszegeti a népet Orbán, Gyurcsány, a cigányok, stb., ez a melegfelvonulás a világban a legkisebb gond. Bocs, hogy a végén Off-oltam, de ezt le kellett írnom.
2013. okt. 20. 23:01
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
"vagyis eggyel több joguk lenne, mint egy heteró párnak, értjük" Nem. Heteróknak és melegeknek is joguk lenne velük azonos vagy ellentétes neművel házasodni. Vagy átfogalmazva: azzal a felnőttel házasodhatnának, akivel csak szeretnének. Mindenki, egyformán.
2013. okt. 20. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
Azért, mert ott is az a kevés balliberális akar az embereken uralkodni, mint a hazánkban. Emlékszel Bajára? Senki se volt kíváncsi Teket Melindára, mégis állandóan hisztizett, hogy választási csalás történt, aztán kiderült, hogy a videó, amit bizonyítéknak szántak, ők maguk készíttették.
2013. okt. 21. 07:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

" Ők is házasodhatnak , ha van egy másnemű párjuk, de ők azonos neművel akarnak, ha kapnának egy ilyen jogot, akkor az csak is rájuk vonatkozna, vagyis eggyel több joguk lenne, mint egy heteró párnak, értjük?"

nem vagyok benne biztos, hogy ennyire hülye vagy, vagy csak trollkodsz. szerinted a homoszexuálisoknak heteroszexuálisokkal kellene házasodniuk? nem. a jog nem az, hogy házasodhaz a másik nemmel, hanem az, hogy házasodhatsz azzal a nemmel, akit szeretni tudsz. ahol a melegházasság is be van vezetve, ott a heterok is házasodhatnak a melegekkel, szóval nincs többletjog, viszont ahol nincs, ott a melegek nem házasodhatnak azokkal, akibe szerelmesek, a heterok meg igen, szóval kevesebb a joguk.

2013. okt. 21. 10:02
 18/20 MrPifta ***** válasza:
100%

van néhány hülye hozzászólás. A felvonulás azért kell, hogy elfogadják.

Hogy pávatollakban vonulnak? Idén kint voltam a pestin, 10ezer emberből 2 volt feltűnő. Ez egyáltlán nem sok.

Szerintem a jogoknál sokkal fontosabb a társasdalmi egyenlőség, mert még mindig úgy kezelnek minket, mintha valami bűnözők lennénk.

2013. okt. 26. 06:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért kell, hogy minél jobban elfogadják az emberek, Magyarországon is egyre jobban elfogadják, ha jól tudom 8 ezren voltunk idén, ebből volt kb 10 dízb_uzi, amit a kevésbé toleráns, jobbikos tévék közvetítettek. Mellesleg egy évben egyszer ki lehet bírni szerintem.
2013. okt. 26. 15:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért, hogy észrevegyék magukat. Elgondolkodjon a nép, hogy ahogyan a meleg kérdéshez hozzáállnak, mennyire nem normális, stb.
2013. nov. 24. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!